Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > Castagneto Carducci > Camping Le Pianacce
Camping Le PianacceZeer geschikt voor families met kinderen door de leuke animatieprogramma\'s U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 132

Italie > Castagneto Carducci > Camping Le Pianacce
Camping Le PianacceZeer geschikt voor families met kinderen door de leuke animatieprogramma\'s U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 121

Italie > Castagneto Carducci > Italie, Toscane, Castagneto Carducci
Italie, Toscane, Castagneto CarducciZeer geschikt voor families met kinderen door de leuke animatieprogramma\'s U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 157

Italie > Castagneto Carducci > Italie, Toscane, Castagneto Carducci
Italie, Toscane, Castagneto CarducciZeer geschikt voor families met kinderen door de leuke animatieprogramma\'s U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 176

Italie > Castagneto Carducci > La Cipriana Agriturismo
La Cipriana AgriturismoTussen de heuvels met de wijngaarden van Bolgheri, de kastanjebomen die het dorp zijn naam gaven en niet ver van de zee ligt deze geheel gerenoveerde boerderij la Cipriana, waar nog het boerenleven plaatsvindt. Op een steenworp afstand ligt het kleine middeleeuwse stadje Castagneto Carducci genoemd naar de dichter Carducci die hier zijn inspiratie vond. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 274

Italie > Castagneto Carducci > Le Pianacce
Le PianacceCamping Pianacce in Castagneto Carducci is een mooie schaduwrijke, terrasvormige camping. De groene hellingen van het gebied Maremma lopen als het ware automatisch over in de zee. Een mooi gezicht! Je kunt er ook prachtig wandelen, bijvoorbeeld in het zeedennenbos van Marina di Castagneto of neem het wandelpad naar Bolgheri. Daar ga je nog vaak aan terugdenken. Maar natuurlijk ga je ook nadenken welke cultuursteden in de omgeving met een bezoek vereerd gaan worden. Wordt het Pisa met haar scheve toren en prachtige Baptiserium? Of toch Florence met al haar kunstschatten en natuurlijk de Ponte Vecchio? Of liever naar Lucca waar je op de oude stadsmuren kunt fietsen. Ook wel gaaf! In het hoogseizoen is er een gratis shuttle naar het strand. Voor meer vertier is er een Funpark op circa 8 kilometer en een Aquapark op 25 kilometer. Camping Pianacce is zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 127

Italie > Castagneto Carducci > Le Pianacce
Le PianacceCamping Le Pianacce in Castagneto is een mooie schaduwrijke, terrassen camping in het prachtige Toscaanse heuvellandschap. Strandliefhebbers moeten ongeveer 6 kilometer rijden, maar dat doe je zo met de auto. In het hoogseizoen rijdt er een gratis strandshuttle waar je gebruik van kunt maken. VVoor het alledaagse vermaak vind je zwembaden, sportvoorzieningen en een uitgebreide kidsclub voor kids van 2-12 jaar. Daar ga je ze vinden met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Een dag eropuit? Zeker doen, want Toscane zou Toscane niet zijn als daar niet een paar ongelofelijk mooie hoogtepunten te bezichtigen zouden zijn. Denk maar eens aan Pisa met haar wereldberoemde scheve toren of Florence, dat je met recht een openluchtmuseum zou kunnen noemen. En dan hebben we het nog niet over Lucca, San Gimignano of Siena. De vakantie wordt te kort! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 315