Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > Campitello Di Fassa > Italie, Dolomieten, Campitello Di Fassa
Italie, Dolomieten, Campitello Di FassaPerfect gelegen, zeer levendig en gezellig 3-sterrenhotel. U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1570

Italie > Campitello Di Fassa > Italie, Dolomieten, Campitello Di Fassa
Italie, Dolomieten, Campitello Di FassaUitstekend en kleinschalig familiehotel met slechts 14 kamers. U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1549

Italie > Campitello di Fassa > Medil
MedilHotel Medil is een mix tussen een gezellig en sfeervol ambiance hotel en een familiehotel. De kinderen hebben het naar hun zin in de miniclub en de minidisco en er zijn kamers voor eenouder gezinnen, met voor alle kinderen 50% korting. De wellness nodigt uit om lekker te relaxen en in het sfeervolle restaurant geniet je van de culinaire verrassingen van de keukenbrigade. De ligging is rustig, met een prachtig uitzicht op de omliggende bergen. Gastvrijheid en vriendelijkheid zijn hier geen loze kreten. In het hotel worden diverse activiteiten georganiseerd. Zo is er één keer per week livemuziek en kun je dagelijks onder leiding van een Engelstalige gids wandelingen maken in de bergen. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 352

Italie > Campitello di Fassa > Parkhotel Diamant
Parkhotel DiamantPark Hotel Diamant heeft een goede ligging voor een sportieve en gezonde bergvakantie. Zonnig en rustig gelegen met achter het hotel een tuin met ligbedden, dicht bij de rivier. Net buiten het dorp, maar ook weer niet te ver lopen om te kunnen genieten van de leuke sfeer in het dorp. Het eten is lekker en afwisselend. De ligging van Campitello wordt gedomineerd door de bergen, zoals de indrukwekkende Sassolungo en de Col Redella vanwaar je schitterend uitzicht hebt over het Dolomieten landschap. Het hotel beschikt over veel faciliteiten waaronder een kinderclub en een activiteitenprogramma voor de hele familie met onder andere wandelexcursies. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 290