Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > Campiglia Marittima > Antico Borgo Casalappi
Antico Borgo CasalappiAuthentieke appartementen in een voormalig gerenoveerd kasteel op het Toscaanse platteland, dicht bij de stranden van Follonica en San Vincenzo en een ideale uitvalsbasis voor de verkenning van de schitterende omgeving. De ruime appartementen zijn in een typische Toscaanse stijl ingericht, uitgerust met alle comfort van nu. Combineer leuke uitstapjes met een dagje relaxen aan het zwembad of een duik in de zee op 15 minuten rijafstand. Dit is Toscane op haar best. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 162

Italie > Campiglia Marittima > Appartementen Antico Borgo di Casalappi
Appartementen Antico Borgo di CasalappiKleinschalig complex met een rustige ligging op het platteland en toch slechts 20 autominuten verwijderd van de Toscaanse kust. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 137

Italie > Campiglia Marittima > Appartementen Le Corti di Montepitti
Appartementen Le Corti di MontepittiMooi vakantiepark met appartementen in typisch Toscaanse stijl. Bijzonder geschikt voor een vakantie met (kleine) kinderen. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 143

Italie > Campiglia Marittima > Italie, Toscane, Campiglia Marittima
Italie, Toscane, Campiglia MarittimaKeurige appartementen bij uitstek geschikt voor families met (kleine) kinderen. U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 263

Italie > Campiglia Marittima > Italie, Toscane, Campiglia Marittima
Italie, Toscane, Campiglia MarittimaKleinschalig complex met een rustige ligging op het platteland en toch slechts 20 autominuten verwijderd van de Toscaanse kust. U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 167

Italie > Campiglia Marittima > Italie, Toscane, Campiglia Marittima
Italie, Toscane, Campiglia MarittimaKeurige appartementen bij uitstek geschikt voor families met (kleine) kinderen. U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 222

Italie > Campiglia Marittima > Italie, Toscane, Campiglia Marittima
Italie, Toscane, Campiglia MarittimaKleinschalig complex met een rustige ligging op het platteland en toch slechts 20 autominuten verwijderd van de Toscaanse kust. U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 149