Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > Budoni > Appartementen Bouganvillage
Appartementen BouganvillageMooie appartementen vlakbij het gezellige centrum van Budoni. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 248

Italie > Budoni > Budoni Beach
Budoni BeachDe kamers liggen verspreid in een prachtig mooi aangelegde tuin met kleurige bloemen. Sfeervol ingericht met een klein terras voor de deur. Maar de tuin nodigt uit voor een goede sessie zonnebaden. Je wandelt ook zo naar het strand, waar je zeker versteld zult staan van het azuurblauwe water... net de Caribbean! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 689

Italie > Budoni > Eden Village Li Cupulatti
Eden Village Li CupulattiGezellig All Inclusive resort direct aan het strand. De kleintjes kunnen haast niet wachten tot ze op het strand zijn. En eerlijk gezegd, jij ook niet. Je weet dat de ligbedden al klaar staan onder de parasol. Een heerlijke stranddag ligt voor je. Het witte zand, het kristalheldere water en de pijnbomen op de achtergrond, wat een paradijs. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1180

Italie > Budoni > TUI FAMILY LIFE Janna e Sole
TUI FAMILY LIFE Janna e SoleVakantie is doen waar je zin in hebt. En dat kan met je partner, het gezin of zelfs de hele familie. In TUI FAMILY LIFE logeer je in een ruim opgezet complex met alles binnen handbereik. Een gezellig terras, een shadowpool voor de allerkleinsten maar ook een zwembad om baantjes te trekken.. Een babyclub, creatieve kinderclub, chille hangouts. En een taverna waar je tot in de late uurtjes met elkaar lacht, eet en drinkt. Iedereen doet wat hij wil, precies zoals vakantie hoort te zijn! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1030