Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > Budoni > Appartementen Bouganvillage
Appartementen BouganvillageMooie appartementen vlakbij het gezellige centrum van Budoni. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 263

Italie > Budoni > Budoni Beach
Budoni BeachDe kamers in bungalowstijl van Budoni Beach liggen verspreid in een mooi aangelegde tuin vol kleurige bloemen. Ze zijn sfeervol ingericht en in de decoraties zie je de ezel, één van de symbolen van Sardinië, terug. Op het terras voor de kamer is het heerlijk de dag af te sluiten met een drankje. Maar ook het strand is vlakbij, je wandelt er zo naar toe voor een duik in het azuurblauwe water... net de Caribbean! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 528

Italie > Budoni > Eden Village Li Cupulatti
Eden Village Li CupulattiGezellig All Inclusive resort direct aan het strand. De kleintjes kunnen haast niet wachten tot ze op het strand zijn. En eerlijk gezegd, jij ook niet. Je weet dat de ligbedden al klaar staan onder de parasol. Een heerlijke stranddag ligt voor je. Het witte zand, het kristalheldere water en de pijnbomen op de achtergrond, wat een paradijs. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 851

Italie > Budoni > TUI FAMILY LIFE Janna e Sole
TUI FAMILY LIFE Janna e SoleVakantie is doen waar je zin in hebt. En dat kan met je partner, het gezin of zelfs de hele familie. In TUI FAMILY LIFE logeer je in een ruim opgezet complex met alles binnen handbereik. Een gezellig terras, een shadowpool voor de allerkleinsten maar ook een zwembad om baantjes te trekken.. Een babyclub, creatieve kinderclub, chille hangouts. En een taverna waar je tot in de late uurtjes met elkaar lacht, eet en drinkt. Iedereen doet wat hij wil, precies zoals vakantie hoort te zijn! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 849