Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > Bologna > Hotel Corona d'Oro
Hotel Corona d'OroLuxe, sfeervol hotel met zeer hoge klantbeoordelingen in het hart van Bologna. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 200

Italie > Bologna > Hotel I Portici
Hotel I PorticiVerblijf in een imposant gebouw uit de 19e eeuw met comfortabele kamers met een moderne touch. Dineer in het Michelinster restaurant. Ideale, centrale locatie aan de Via dell\'Indipendenza. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 158

Italie > Bologna > Hotel Il Guercino
Hotel Il GuercinoSfeervol hotel met goede service en rustige ligging in de wijk Bolognina. Gratis fietsen van het hotel om fietsend op zoek te gaan naar de hoogtepunten van Bologna! Mogelijkheid voor ontspanning in de spa. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 156

Italie > Bologna > Hotel Mercure Bologna Centro
Hotel Mercure Bologna CentroPrima hotel met grote mooie tuin aan de rand van het historische centrum. Een oase van rust! U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 167

Italie > Bologna > Hotel NH Bologna de la Gare
Hotel NH Bologna de la GareOnlangs gerenoveerd! Modern hotel met centrale ligging; loop zo het oude centrum in en naar het station. Met een frisse, nette inrichting in de comfortabele kamers en het restaurant. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 173

Italie > Bologna > Hotel Porta San Mamolo
Hotel Porta San MamoloVerblijf in een rustige omgeving in een gezellig, ambiance hotel, waar de Italiaanse sfeer te voelen is. Goede kamers met een gezellige, klassieke inrichting. Goede locatie ten opzichte van de highlights! U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 188

Italie > Bologna > Hotel Re Enzo
Hotel Re EnzoComfortabel hotel met nette kamers en vriendelijk personeel. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 155