Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > Baveno > Al Campanile
Al CampanileAl Campanile ligt in het stadje Baveno, het biedt uitzicht op de kerktoren uit de zeventiende eeuw en op de Borrome´sche Eilanden geklegen in Lago Maggiore. Op 6 minuten lopen bereik je het strand en op 400 meter vind je de kleine haven van Baveno. Een dagje weg kan naar Stresa, dat op slechts 3 km afstand te vinden is. Vanuit de haven van Stresa gaan er verschillende veerboten naar de Borrome´sche eilanden maar ook naar de andere kant van het meer waar je uitkomt in Zwitserland. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 585

Italie > Baveno > Appartementen Carl en Do
Appartementen Carl en DoZeer mooi , fraai gelegen, appartementencomplex op ca. 400 m van het centrum van Baveno. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 147

Italie > Baveno > Italie, Maggioremeer, Baveno
Italie, Maggioremeer, BavenoZeer mooi , fraai gelegen, appartementencomplex op ca. 400 m van het centrum van Baveno. U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 250

Italie > Baveno > Residence Carl & Do
Residence Carl & DoGewoon goed. Je krijgt wat je verwacht. Als je tenminste een goed appartement, slechts door de weg gescheiden van het Maggioremeer en zonder zwembad verwacht. Maar geen nood, spetterplezier genoeg in het Aqualake: op circa 800 meter ligt een \'aqua-adventure park\' waar je gratis gebruik van mag maken. Loop langs het meer naar Baveno, op zoek naar een leuk restaurantje of een goede \'gelateria\'. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 128

Italie > Baveno > Simplon
SimplonOmgeven door bomen, op slechts een steenworp van het Maggioremeer. Daar vind je hotel Simplon. Het hotel heeft een uitstekende keuken en uitgebreide wijnkaart. Laat je door de gastheer voorlichten over welke wijn het beste past bij het gekozen gerecht. De kamers hebben uitzicht op de omliggende bergen, het meer of de tuin. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 320