Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > Baia Domizia > Baia Domizia
Baia DomiziaCamping Baia Domizia ligt in een bos en direct aan zee en een zandstrand. Een mooie combinatie! Maar er valt nog meer over de ligging te vertellen, want plaatsen als Rome, Napels en Sorrento liggen niet ver weg en komen dus zeker in aanmerking voor een bezoek. Als je uitstapjes wilt maken heb je sowieso keuze genoeg, want ook Capri, Pompeii en de vulkaan de Vesuvius komen zeker in aanmerking. En het is weliswaar wat verder rijden, maar ook het tempelcomplex in Paestum is een bezoekje zeker waard. Maar mocht je nu denken dat je steeds de camping af moet, dat hoeft niet. In 5 minuten loop je naar het mooie strand waar uiteraard allerlei activiteiten plaatsvinden. Ga maar eens mee op de bananenboot of huur een waterfiets. Maar zwemmen kan natuurlijk ook in het zwembad op de camping, daarvoor hoef je niet perse naar het strand; aan jou de keus. Dicht bij de camping is een disco, dus ook tieners komen hier niets te kort en tegenover de camping kun je fietsen huren. Misschien op een niet al te warme dag de omgeving eens op een stalen ros verkennen? U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 340

Italie > Baia Domizia > Baia Domizia
Baia DomiziaBaia Domizia Camping Village heeft de perfecte ligging om te genieten en ItaliŽ te ontdekken. De camping ligt in het natuurpark Garigliano aan de golf van Gaeta. Het is mogelijk om bungalows of appartementen te huren tijdens je verblijf in het zuiden van ItaliŽ. Ook is er voor iedereen wat te doen bij Baia Domizia. Zo zijn er mogelijkheden tot verschillende (strand) sporten, animatie en feestavonden. De regio rondom de camping biedt ook vele mogelijkheden tot mooie (dag)tochten door Zuid-ItaliŽ. Wat te denken van een bezoekje aan het historische Pompeii, het bruisende Napels of de imposante Vesuvius! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 191

Italie > Baia Domizia > La Serra Resort
La Serra ResortLa Serra Resort is een mooi gelegen appartementencomplex direct aan het strand. De kinderen zullen zich hier niet snel vervelen. La Serra beschikt onder andere over een ruime speeltuin en tennisbaan. Het is ook mogelijk om fietsen te huren om er zelf op uit te gaan. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 116