Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > Artimino > Appartementen Il Borgo di Artimino
Appartementen Il Borgo di ArtiminoKarakteristieke en typisch Toscaans ingerichte appartementen in een klein, Middeleeuws dorpje. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 144

Italie > Artimino > Tenuta di Artimino
Tenuta di ArtiminoIn de middeleeuwse borgo van Artimino, gelegen in het Toscaanse platteland, vind je hotel Paggeria Medicea. Ontdek en proef de Toscaanse omgeving door wijnproeverijen, kooklessen, truffel zoektochten en picknicks in de omliggende wijngaarden. Liever de steden ontdekken? Laat je tijdens een met gids begeleide tour inspireren door de artistieke steden Florence, Lucca en Siena. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 475

Italie > Artimino > Tenuta di Artimino
Tenuta di ArtiminoSlechts een half uur van Florence, op een unieke locatie ligt de middeleeuwse burcht van Artimino, die samen met het nabijgelegen hotel en de grote villa \'La Ferdinanda\' behoort tot het Unesco Werelderfgoed. De villa stamt uit het einde van de 16e eeuw en was het jachthuis van de beroemde familie De Medici. Het enorme landgoed van meer dan 700 hectare is bovendien beroemd om de wijnen, waarvan de bekendste de Carmignano is. De appartementen liggen alle in de middeleeuwse burcht, waarvandaan je met mooi weer \'half Toscane\' kunt aanschouwen. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 294