Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > Alberobello > Grand Hotel La Chiusa di Chietri
Grand Hotel La Chiusa di ChietriStijlvolle accommodatie gelegen in een groot Mediterraans park met verschillende faciliteiten. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 155

Italie > Alberobello > Hotel Ramapendula
Hotel Ramapendula U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 155

Italie > Alberobello > Italie, Apulie, Alberobello
Italie, Apulie, AlberobelloStijlvolle accommodatie gelegen in een groot Mediterraans park met verschillende faciliteiten. U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 198

Italie > Alberobello > Italie, Apulie, Alberobello
Italie, Apulie, AlberobelloGelegen in de wijk Contrada Popoleto, op ca. 1 km van het stadscentrum en op ca. 10 minuten van de Trulli wijken. De grotten van Castellana liggen op ca. 10 autominuten. U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 214

Italie > Alberobello > Italie, Apulie, Alberobello
Italie, Apulie, AlberobelloStijlvolle accommodatie gelegen in een groot Mediterraans park met verschillende faciliteiten. U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 168

Italie > Alberobello > Italie, Apulie, Alberobello
Italie, Apulie, AlberobelloGelegen in de wijk Contrada Popoleto, op ca. 1 km van het stadscentrum en op ca. 10 minuten van de Trulli wijken. De grotten van Castellana liggen op ca. 10 autominuten. U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 158

Italie > Alberobello > La Chiusa di Chietri
La Chiusa di ChietriLa Chiusa di Chietri is een centraal gelegen, kwaliteit accommodatie die van alle gemakken is voorzien. De bijzondere ligging in een heus natuurpark en met de UNESCO werelderfgoed stad Alberobello op slechts 10 minuten met de auto, maakt het plaatje helemaal compleet. Verwen jezelf met een dagje in de spa of bespreek je dag tijdens een heerlijk diner. Prevosto! Op de vakantie. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 420

Italie > Alberobello > Trulli Holiday
Trulli HolidayOvernachten in een authentieke trulli, wat een unieke ervaring! Wij maken dit voor jou mogelijk. Alberobello staat bekend om haar vele trulli\'s, waarvan een aantal speciaal zijn verbouwd om je een heerlijk verblijf te bezorgen. Ze zijn stuk voor stuk verschillend van grootte en indeling maar allen met genoeg comfort en ingericht volgens de lokale stijl. De trulli\'s van Trulli Holiday liggen verspreid in het centrum van Alberobello, zodat de winkels, bars en restaurants op loopafstand te bereiken zijn. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 580