Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Indonesie > Sanur > Akana Boutique Hotel
Akana Boutique HotelKleinschalig boutique hotel. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 922

Indonesie > Sanur > Griya Santrian
Griya SantrianEén van de eerste hotels van Bali en nog geheel in traditioneel Balinese sferen. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1101

Indonesie > Sanur > Hyatt Regency Bali
Hyatt Regency BaliEen luxe 5 sterren resort direct gelegen aan één van de prachtige stranden van Sanur en is omringd door 9 hectare aan weelderige tropische tuinen. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1215

Indonesie > Sanur > Inna Bali Beach Garden
Inna Bali Beach GardenEen ruim opgezet hotel aan een lang en prachtig stuk strand. Dit hotel vestigde zich als eerst in Sanur en bevindt zich op een uitstekende locatie en op loopafstand van diverse winkels en eetgelegenheden. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 905

Indonesie > Sanur > Mahagiri Villas Sanur
Mahagiri Villas SanurEen kleinschalig in boutique stijl opgezet complex met een zeer persoonlijke en kwalitatief heel hoogstaande service. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1414

Indonesie > Sanur > Maya Sanur
Maya SanurEen in 2016 geopend luxueus en modern hotel met een zeer ontspannen sfeer, waar u geniet van top gastronomie en uitstekende persoonlijke service. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1235

Indonesie > Sanur > Mercure Resort Sanur Bali
Mercure Resort Sanur BaliEen uitstekende plek om de unieke cultuur van Bali te ontdekken. Het schitterende resort bestaat uit lage traditionele Lumbung bungalows en staat bekend om zijn prachtige privé-strand. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 978

Indonesie > Sanur > Parigata Resort & Spa
Parigata Resort & SpaVredig boetiek resort gelegen in een grote tropische tuin, een oase van rust in Sanur. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 940

Indonesie > Sanur > Parigata Villa's
Parigata Villa'sZeer rustig gelegen villa\'s in een kleinschalig resort omgeven door een tropische tuin. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1095

Indonesie > Sanur > Prama Sanur Beach Hotel
Prama Sanur Beach HotelEen prachtig en zeer verzorgd hotel, enorm populair bij Nederlandse gasten, direct aan het strand van Sanur. De tropische tuin en vriendelijke service zorgen voor de gezellige sfeer! U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1032

Indonesie > Sanur > Puri Santrian
Puri SantrianAan de prachtige gouden kust van Sanur Beach ligt het Puri Santrian Beach Resort en Spa. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1101

Indonesie > Sanur > Swastika Bungalows
Swastika BungalowsDit resort, dat gerund wordt door een Balinese familie, staat bekend om haar uitstekende en vriendelijke service. De tropische tuin en de de traditionele Balinese architectuur komen hier in goede harmonie samen. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 892

Indonesie > Sanur > Tandjung Sari Hotel
Tandjung Sari HotelEen zeer sfeervol, gastvrij en net resort met vele lage bungalows door een prachtige tuin verspreid. De zeer ruime kamers, sfeervolle faciliteiten en uitstekende service laten u zich hier direct thuisvoelen! U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1420

Indonesie > Sanur > The Pavilions Bali
The Pavilions BaliEen uitstekende accommodatie wanneer u op zoek bent naar een kleinschalig verblijf met veel persoonlijke aandacht en privacy. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1224

Indonesie > Sanur > Vila Shanti
Vila ShantiEen zeer sfeervol, kleinschalig hotel in een rustgevende tropische tuin en alle faciliteiten voor een heerlijke vakantie! U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 970