Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Indonesie > Legian > Legian Beach
Legian BeachWat wordt het: een candlelight diner, show met Balinese dans of dineren op de kamer? Bij Hotel Legian Beach op Bali weten ze je met hun gastvrijheid telkens te verrassen. De Balinees geklede receptioniste glimlacht vriendelijk als ze vertelt waar de zwembaden van dit 4-sterrenresort liggen. In de serene stilte van de tropische tuin ligt je kamer. Stap binnen en laat de zen-factor van dit vakantieadres op je inwerken. Hemelbed, frangipani bloemen, overal Balinese \'touches\' maar ook een fijne iPod dock. Bizar eigenlijk dat Kuta met haar gezellige drukte zo vlakbij ligt. Vlug! De zon gaat bijna onder. En hier, op het rustige strand van Legian, heb je het beste uitzicht. Wij zijn verkocht U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 787

Indonesie > Legian > Legian Beach Hotel
Legian Beach HotelEen schitterend hotel gelegen tussen Legian en Kuta. De grote tuin, ruime opzet, de zwembaden en het restaurant aan de smalle boulevard zorgen voor een geweldig verblijf! U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 994

Indonesie > Legian > The Bandha Hotel & Suites - Asian Dream
The Bandha Hotel & Suites - Asian DreamEen luxe 5-sterren hotel, gelegen aan Legian Beach in het zuiden van Bali. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1432

Indonesie > Legian > The Camakila Legian Bali - Asian Dream
The Camakila Legian Bali - Asian DreamEen prachtig resort gelegen op slechts 3 minuten loopafstand van het prachtige gouden zandstrand. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1156

Indonesie > Legian > The Jayakarta Bali
The Jayakarta BaliEen fraai resort met een mooie tropische tuin. U kunt genieten van de rust en prachtige zonsondergangen, terwijl het levendige vertier nooit ver weg is. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 808