Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Indonesie > Candi Dasa > Candi Beach
Candi BeachEven ontsnappen aan alle drukte en hektiek in het zuiden van Bali? Dat kan in dit prachtig gelegen resort in het kalme oosten van Bali. Magnifiek en rustiek gelegen in een mooie baai aan de rand van Candi Dasa met wuivende palmbomen en een wit zandstrand direct voor de deur. Een uitstekende locatie met volop watersportmogelijkheden zoals duiken en zeilen. Maar ook aan het zwembad is het heerlijk vertoeven, vanuit de inifinty pool heb je een fantastisch uitzicht over de oceaan. Daarnaast beschikt het resort over een luxe spa met een uitgebreid aanbod aan behandelingen waar je helemaal tot rust kunt komen. De kamers zijn zo gebouwd dat ze op lijken te gaan in de omgeving en toch van alle gemakken voorzien. Beleef de bijzondere mix van traditionele cottages met moderne faciliteiten in een authentieke omgeving! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1032

Indonesie > Candi Dasa > Candi Beach Resort & Spa - Asian Dream
Candi Beach Resort & Spa - Asian DreamCandi Beach Resort en Spa is een mooi en rustig gelegen hotel met een prachtige palmentuin direct aan het strand van Candidasa. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1198

Indonesie > Candi Dasa > Sagara Candidasa - Asian Dream
Sagara Candidasa - Asian DreamSagara Candidasa is een boutique hotel met een zeer persoonlijke en vriendelijke service. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1135