Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Argentinie > Dag > Groepsrondreis ArgentiniŽ Go-26
Groepsrondreis ArgentiniŽ Go-26Samen met leeftijdsgenoten reis je door ArgentiniŽ. Deze jongerenreis laat je in 22 dagen het mooiste van dit Zuid-Amerikaanse land zien. Gedurende de reis heb je veel individuele vrijheid en in overleg met de reisleider kun je met de groep of zelf je eigen programma aan activiteiten samenstellen.ArgentiniŽ is de perfecte combinatie van ruige natuur en de ultramoderne wereldstad Buenos Aires. We ontmoeten cowboys in Salta, gaan op lamatrekking tussen panoramische roodgekleurde heuvels en worden kletsnat bij de watervallen van Iguaz√ļ. Andere sleutelwoorden zijn tango, empanada\'s, overheerlijke steaks ťn dito wijnen om van te genieten. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 3505

Canada > Dag > Groepsrondreis Canada - Quťbec Go-26
Groepsrondreis Canada - Quťbec Go-26Samen met leeftijdsgenoten reis je door de Canadese provincie Quťbec. Deze jongerenreis laat je in 19 dagen het mooiste van deze provincie zien. Gedurende de reis heb je veel individuele vrijheid en in overleg met de reisleider kun je met de groep of zelf je eigen programma aan activiteiten samenstellen. Wildlife te over in Canada! We spotten bevers, elanden, rendieren en beren in ongerepte wouden en gaan zeekajakken om vinvissen, beluga\'s en bultruggen te ontmoeten. Nog meer waterpret is er tijdens het wildwatervaren en kanoŽn in de onmetelijke natuur. We komen weer bij naast het kampvuur. Natuurlijk gaan we ook hip citytrippen in Montrťal en Quťbec! U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2816

Frankrijk > Dag > Groepsrondreis Frankrijk - Corsica Go-26
Groepsrondreis Frankrijk - Corsica Go-26Samen met leeftijdsgenoten reis je door Corsica. Deze jongerenreis laat je in 15 dagen het mooiste van dit Franse eiland zien. Gedurende de reis heb je veel individuele vrijheid en in overleg met de reisleider kun je met de groep of zelf je eigen programma aan activiteiten samenstellen. Corsica, ook wel het \'eiland van de schoonheid\' genoemd zorgt voor voldoening na het beklimmen van de toppen van de GR20, voor afrenaline tijdens de Via Ferrata en voor verfrissing tijdens een spetterende canyoningtocht. Relaxen doen we op de gezellige terrasjes in de warme zuiderse zon. Met de rugzak, al fietsend en zelfs liftend gaan we Corsica verkennen, maken we kennis met de locals en dompelen we ons helemaal onder in de eilandcultuur. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1330

India > Dag > Groepsrondreis India Go-26
Groepsrondreis India Go-26Samen met leeftijdsgenoten reis je door India. Deze jongerenreis laat je in 23 dagen het mooiste van dit mystieke land zien. Gedurende de reis heb je veel individuele vrijheid en in overleg met de reisleider kun je met de groep of zelf je eigen programma aan activiteiten samenstellen. Op een van de heuvels van Jaipur staat het majestueuze Amberfort achter zeven poorten. Of maakt de Taj Mahal nůg meer indruk? We fietsen nabij Udaipur en verkennen de woestijn vanaf de rug van een kameel. In overweldigend Delhi testen we de veerkracht van onze zintuigen. In het groene Rishikesh ten slotte maken we wandelingen en komen we tot rust tijdens een yoga-sessie. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1850

Indonesie > Dag > Groepsrondreis IndonesiŽ - Java/Bali Go-26
Groepsrondreis IndonesiŽ - Java/Bali Go-26Samen met leeftijdsgenoten reis je door IndonesiŽ. Deze jongerenreis laat je in 21 dagen het mooiste van deze immense archipel zien. Gedurende de reis heb je veel individuele vrijheid en in overleg met de reisleider kun je met de groep of zelf je eigen programma aan activiteiten samenstellen. Java en Bali weten al decennia lang bezoekers te verbazen. De natuur varieert, de cultuur intrigeert en de verschillen onderling zijn enorm. In Yogyakarta stippel je je eigen programma uit in samenwerking met het ViaVia Joker Reiscafť. We klimmen naar kraterranden, dwalen door theeplantages en zoeken ontspanning op de stranden van Bali. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2210

Jordanie > Dag > Groepsrondreis JordaniŽ/IsraŽl Go-26
Groepsrondreis JordaniŽ/IsraŽl Go-26In JordaniŽ waan je je in een sprookje uit Duizend-en-ťťn-nacht. Ons avontuur start in Amman, de hoofdstad van JordaniŽ. We bezoeken de imposante ruÔnes van Jerash en we maken een stevige wandeltocht in Dana NP. In de Wadi Rum-woestijn slapen we onder duizenden sterren en in de Dode Zee is het heerlijk drijven. Het hoogtepunt van deze reis is het bezoek aan het fabelachtige Petra. We sluiten de reis af aan de stranden van trendy Tel Aviv. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2430

Maleisie > Dag > Groepsrondreis MaleisiŽ - Borneo Go-26
Groepsrondreis MaleisiŽ - Borneo Go-26Samen met leeftijdsgenoten reis je door Maleisisch Borneo. Deze jongerenreis laat je in 21 dagen het mooiste van het Maleisich deel van Borneo zien. Gedurende de reis heb je veel individuele vrijheid en in overleg met de reisleider kun je met de groep of zelf je eigen programma aan activiteiten samenstellen. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2725

Marokko > Dag > Groepsrondreis Marokko Go-26
Groepsrondreis Marokko Go-26Samen met leeftijdsgenoten reis je door Marokko. Deze jongerenreis laat je in 17 dagen het mooiste van dit Noord-Afrikaanse land zien. Gedurende de reis heb je veel individuele vrijheid en in overleg met de reisleider kun je met de groep of zelf je eigen programma aan activiteiten samenstellen. Wervelende soeks, kasba\'s en medina\'s, slangenbezweerders, de intense geur van kruiden, eindeloze zandduinen, een dromedaristocht, overnachten in een bedoeÔenentent: tijdens deze reis ontdek je Marokko op zijn best! We verdwalen in de smalle straatjes en de vele souks van Marrakech, gaan op trekking in het Atlasgebergte en de Dadťs-kloof, maken een dromedaristocht in de Sahara en blazen uit aan de kust van Essaouira. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1388

Mexico > Dag > Groepsrondreis Mexico Go-26
Groepsrondreis Mexico Go-26Samen met leeftijdsgenoten reis je door Mexico. Deze jongerenreis laat je in 23 dagen het mooiste van het Yucatan-schiereiland zien. Gedurende de reis heb je veel individuele vrijheid en in overleg met de reisleider kun je met de groep of zelf je eigen programma aan activiteiten samenstellen. Zwemmen in cenotes, Mayatempels beklimmen, snorkelen, flamingo\'s spotten Mexico biedt mucha acciůn! We dompelen ons onder in de Mexicaanse cultuur, leren tortilla\'s maken bij de locals, verkennen indianendorpjes en -marktjes, gaan op zoek naar verborgen oude Mayatempels tijdens een 2-daagse jungletrek en genieten van CaraÔbische zon, zee en cocktails. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2957

Portugal > Dag > Groepsrondreis Portugal Go-26
Groepsrondreis Portugal Go-26Samen met leeftijdsgenoten reis je door het zuiden van Portugal. Deze jongerenreis laat je in 15 dagen het mooiste van dit Iberische land zien. Gedurende de reis heb je veel individuele vrijheid en in overleg met de reisleider kun je met de groep of zelf je eigen programma aan activiteiten samenstellen. Vallen en weer opstaan tijdens de surflessen, op het strand genieten van een prachtige sterrenhemel en wandelen over de kliffen met een afdaling naar een verlaten strandje. Portugal biedt het allemaal. We rijden door schilderachtige wijken, wandelen langs ruige kusten, maken een kajaktocht op zee en snuiven de stadsfeer op in Lissabon en Lagos. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1849

Sri Lanka > Dag > Groepsrondreis Sri Lanka Go-26
Groepsrondreis Sri Lanka Go-26Samen met leeftijdsgenoten reis je door Sri Lanka. Deze jongerenreis laat je in 18 dagen het mooiste van dit eiland zien. Gedurende de reis heb je veel individuele vrijheid en in overleg met de reisleider kun je met de groep of zelf je eigen programma aan activiteiten samenstellen. De zoetgeurende tuinen vol bloemen, ranke palmbomen op witte stranden en een claim als het op boeddhistische relikwieŽn aankomt, maken Sri Lanka een droombestemming. Fietsend, wandelend en klimmend dolen we tussen stupa\'s en ruÔnes van paleizen. In de centrale hooglanden maken we een mooie trekking, maar het is met zand tussen de tenen dat we afscheid nemen van dit prachtige eiland. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1908

Tanzania > Dag > Groepsrondreis Tanzania Go-26
Groepsrondreis Tanzania Go-26Samen met leeftijdsgenoten reis je door Tanzania Deze jongerenreis laat je in 21 dagen het mooiste van dit safari- en strandparadijs zien. Gedurende de reis heb je veel individuele vrijheid en in overleg met de reisleider kun je met de groep of zelf je eigen programma aan activiteiten samenstellen. Tanzania staat garant voor dieren- en natuurpracht van de bovenste plank! We dompelen ons onder in het dagelijkse leven van de Masai, spotten talrijke wilde dieren op jeepsafari in de minder toeristische zuidelijke nationale parken, gaan wandelen in de groene Udzungwa Mountains en genieten als afsluiter van het exotische eiland Zanzibar. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2851

Tanzania > Dag > Groepsrondreis Tanzania, Oeganda/Kenia Go-26
Groepsrondreis Tanzania, Oeganda/Kenia Go-26Samen met leeftijdsgenoten reis je door Tanzania, Uganda en Kenia. Deze jongerenreis laat je in 17 dagen het mooiste van Oost-Afrika zien. Gedurende de reis heb je veel individuele vrijheid en in overleg met de reisleider kun je met de groep of zelf je eigen programma aan activiteiten samenstellen.Contact leggen in Kenia, Tanzania en Oeganda met de lokale bevolking is een koud kunstje. Overal worden we gastvrij en met een glimlach ontvangen. Waar we kunnen bezoeken we een markt en regelmatig eten we in lokale restaurantjes. We trekken er met jonge student-gidsen op uit in Tanzania (en komen zo op plekken die je anders niet zou vinden). De veerboot over het Victoriameer biedt een prima gelegenheid om ons tussen de mensen mengen. En natuurlijk gaan we veel, heel vele dieren zien! U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 3394

Thailand > Dag > Groepsrondreis Thailand Go-26
Groepsrondreis Thailand Go-26Samen met leeftijdsgenoten reis je door Thailand. Deze jongerenreis laat je in 22 dagen het mooiste van dit oude koninkrijk zien. Gedurende de reis heb je veel individuele vrijheid en in overleg met de reisleider kun je met de groep of zelf je eigen programma aan activiteiten samenstellen. Thailand is met zijn mix van culturele toppers en wonderlijke natuur een van de meest populaire bestemmingen in AziŽ. De Thaise keuken is om je vingers bij af te likken en tempels en paleizen zijn schitterend versierd en goed bewaard. Met een jungletrekking en fietstochten langs tempels en klongs is dit ook een reis met genoeg actie. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2706

Verenigde Staten > Dag > Groepsrondreis Verenigde Staten - CaliforniŽ Go-26
Groepsrondreis Verenigde Staten - CaliforniŽ Go-26Door de oudste stad van CaliforniŽ, met het openbaar vervoer naar La La Land, met de huurwagens naar Yosemite N.P., wandelen door China Town en fietsen over Golden Gate bridge. Dit is het ultieme Californische avontuur. Helemaal klaar om aan de Amerikaanse westkust, sterren te spotten en te wandelen naast Sequoia\'s. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 4028

volgende pagina >>