Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
India > Agra > 16-daagse privé rondreis met chauffeur Land van de Maharadja's
16-daagse privé rondreis met chauffeur Land van de Maharadja'sTijdens deze fantastische rondreis maakt u niet alleen kennis met de indrukwekkende cultuur van India, maar proeft u ook de sfeer uit de glorietijd van de Maharadja\'s. U overnacht veelal in de voormalige paleizen van de Maharadja\'s, elk een waar kunstwerk dat bruist van historie. Uw reis gaat dwars door de meest exotische deelstaat van India, het kleurrijke Rajasthan. Hierbij kom je o.a. langs New Delhi, Jaisalmer en Jaipur.  Tijdens uw rondreis reist u in een comfortabele auto met privéchauffeur en verblijft u in de hotels op basis van logies - ontbijt. U reist met FOX.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1664

India > Agra > 22-daagse groepsrondreis India & Nepal (vanaf april 2019)
22-daagse groepsrondreis India & Nepal (vanaf april 2019)Reis naar het kleurrijke India, het land dat alle zintuigen prikkelt! We bezoeken tijdens deze rondreis de hoogtepunten van Noord-India, zoals Delhi en Jaipur. Het hoogtepunt is ongetwijfeld ons bezoek aan de beroemde Taj Mahal, het mooiste liefdesmonument ter wereld. Maar dit is niet het enige wat het cultuurrijke India te bieden heeft. Ook Varanasi, pelgrimsstad aan de heilige Ganges rivier, maakt erg veel indruk.  Hierna reizen we naar Nepal. Prachtig groen met op de achtergrond de Himalaya (huis van sneeuw in het Nepalees). Hoofdstad Kathmandu staat vol met prachtige tempels en is net een museum. Comfortabele hotels inclusief ontbijtWe overnachten in comfortabele en gunstig gelegen hotels. Zo verblijft u bijvoorbeeld in de buurt van de Taj Mahal of in de prachtige natuur bij Chitwan National Park. Wakker worden met de geluiden van de jungle om u heen is een onvergetelijke ervaring. Deskundige, ervaren reisleidersOnze reisleiders kennen de bestemming door en door, hierdoor weten zij wat belangrijk is en kunnen ze u van de allerbeste informatie voorzien. Toen wij onze reisleidster Angelique vroegen hoe zij het echte vakantiegevoel creëert gaf zij aan: \"Ik geef onze gasten een 5-sterren gevoel, iedereen de benodigde aandacht en zorg dat alles perfect geregeld is.\" U bent dus in goede handen. U reist met FOX.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1799

India > Agra > 22-daagse privé rondreis met chauffeur India & Nepal
22-daagse privé rondreis met chauffeur India & NepalDeze zeer uitgebreide, onvergetelijke rondreis door India en Nepal brengt u onder andere naar Delhi, Jaipur, Agra met de beroemde Taj Mahal, de erotische tempels van Khajuraho en de meest heilige stad van India, Varanasi, waar dagelijks duizenden pelgrims komen baden in de rivier de Ganges. Vanaf Varanasi gaat u de grens over naar Nepal, waar u verblijft aan de rand van  Chitwan National Park en in het gemoedelijke Pokhara, aan de voet van de Himalaya. Tot slot bezoekt u Kathmandu en de koningssteden in de Kathmandu vallei. Al met al een rondreis die een overweldigende indruk op u zal achterlaten! Wanneer u naar India en Nepal gaat, dient u wel een flexibele instelling te hebben: u komt in een totaal andere wereld terecht! Tijdens uw rondreis verblijft u in goede hotels op basis van logies-ontbijt en reist u in een comfortabele auto met privé-chauffeur. U reist met FOX.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2114