Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
IJsland > Dag > Groepsrondreis IJsland Go-26
Groepsrondreis IJsland Go-26Samen met leeftijdsgenoten reis je door IJsland. Deze jongerenreis laat je in 20 dagen het mooiste van dit ruige eiland zien. Gedurende de reis heb je veel individuele vrijheid en in overleg met de reisleider kun je met de groep of zelf je eigen programma aan activiteiten samenstellen. Het spectaculaire en ruige landschap van IJsland ontdekken we tijdens een meerdaagse wandeltocht in de lavavelden van de Eyjafjallajökull. Ontspannen doen we bij de warmwaterbronnen van Landmannaluager en in de Blue Lagoon, het kuuroord van IJsland. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2564

IJsland > Reykjavik > 4-daagse complete stedentrip met vlucht Winters Reykjavik
4-daagse complete stedentrip met vlucht Winters ReykjavikOntdek Reykjavik in de winter, zoek het avontuur op tijdens een sneeuwscootersafari, maak de Golden Circle excursie per SuperJeep en ontspan in de Blue Lagoon. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 933

IJsland > Reykjavik > Arctic Comfort
Arctic ComfortGoed 3-sterrenhotel met gunstige prijzen en een prima ligging aan de rand van het centrum. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 285

IJsland > Reykjavik > Fosshotel Baron
Fosshotel BaronVerzorgd hotel met een zeer gunstige ligging ten opzichte van het centrum. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 279

IJsland > Reykjavik > Groepsrondreis IJsland
Groepsrondreis IJslandTijdens deze avontuurlijke rondreis door IJsland maken we onder andere diverse wandelingen. Dit is een zeer afwisselende groepsreis voor liefhebbers van spectaculaire natuur. Daarnaast kun je vanuit Reykjavik ook vele activiteiten ondernemen. Je overnacht tijdens de reis voornamelijk in guesthouses. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2799

IJsland > Reykjavik > Groepsrondreis IJsland
Groepsrondreis IJslandTijdens deze avontuurlijke rondreis door IJsland reizen we langs de gehele zuidkust met haar prachtige watervallen, betoverende uitgestrekte landschappen, vulkanen, lavavelden, geisers en gletsjers. IJsland, vlakbij de poolcirkel, biedt alles voor avontuurlijke rondreizen. Het is het land van vuur en ijs en je kunt er de \'Gouden Driehoek\' bezoeken. IJsland is ook het land van het hippe Reykjavik, de trollen en elfen uit de oude sagen en van het ontspannen in één van de vele warmwaterbronnen. Beleef IJsland en de ongerepte natuur nu zelf. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1959

IJsland > Reykjavik > Groepsrondreis IJsland Winter
Groepsrondreis IJsland WinterTijdens deze avontuurlijke rondreis door IJsland ontdek je het land van vuur en ijs; van betoverende uitgestrekte landschappen, vulkanen, lavavelden, geisers en gletsjers. IJsland is ook het land van het hippe Reykjavik, de trollen en elfen uit de oude sagen en van het ontspannen in één van de warmwaterbronnen. Beleef de winterse dagen en ontdek IJsland. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1699

IJsland > Reykjavik > Hotel Cabin
Hotel CabinUitstekend hotel met gunstige prijzen, gelegen aan de rand van het centrum. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 261

IJsland > Reykjavik > Hotel Fron
Hotel FronZeer centraal gelegen hotel, midden in het winkel- en uitgaanscentrum van Reykjavik. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 312

IJsland > Reykjavik > Hotel Island
Hotel IslandComfortabel hotel met een gunstige ligging op loopafstand van het centrum. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 302

IJsland > Reykjavik > Hotel Klettur
Hotel KletturComfortabel 3-sterrenhotel nabij het centrum van Reykjavik. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 328