Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Vassilikos > Belvedere
BelvederePak je biezen en verheug je op een zonnige plek waar ontspannen het sleutelwoord is: hotel Belvedere in Vassilikos. De mooiste zandstranden van Zakynthos liggen op steenworp afstand, een ommetje brengt je naar typische taverna\'s. In die wetenschap voel je al het zand tussen je tenen en proef je zilte sardientjes. Wandel dus maar direct naar een terrasje voor verse mezze, als je tenminste het fijne zwembad kunt verlaten. De schatten van het eiland ontdek je op de bonnefooi. Kies lukraak uit kloosters kijken, luieren bij het beroemde Navagio Bay en een middagje bij de Blauwe Grotten. Om iedere dag weer terug te keren naar warme Griekse gastvrijheid en in slaap te vallen met het geluid van de zee. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 490

Griekenland > Vassilikos > Griekenland, Zakynthos, Vassilikos
Griekenland, Zakynthos, VassilikosLigging: Belvedere Luxury Suites nabij VassilikosBelvedere Luxury Suites is gelegen in een prachtige groene omgeving en ca. 700 meter van het mooie zandstrand. Op dit strand leggen de Caretta... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 510

Griekenland > Vassilikos > Griekenland, Zakynthos, Vassilikos
Griekenland, Zakynthos, VassilikosDit mooie hotel in Vassilikos is een goede keuze voor gezinnen. De accommodatie ligt op 800 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. Er... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 396

Griekenland > Vassilikos > Griekenland, Zakynthos, Vassilikos
Griekenland, Zakynthos, VassilikosDit charmante hotel is speciaal ontworpen voor gezinnen en ligt in Vassilikos. Het etablissement bevindt zich op 800 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 376

Griekenland > Vassilikos > Griekenland, Zakynthos, Vassilikos
Griekenland, Zakynthos, VassilikosThe apartments is located 12 km from the city of Zakynthos, towards Vassilikos at a picturesque place of Xyrokastelo.This family run unit, built in a tranditional style, is situated in a pine-clad... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 372

Griekenland > Vassilikos > Griekenland, Zakynthos, Vassilikos
Griekenland, Zakynthos, VassilikosHoud je van luxe, service, kwaliteit en stijl? Kies dan voor The Bay. Speciaal voor jou hebben we de meest exclusieve hotels op fraaie toplocaties geselecteerd. Vanaf april 2019 waarderen we deze... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 517

Griekenland > Vassilikos > Griekenland, Zakynthos, Vassilikos
Griekenland, Zakynthos, VassilikosLigging: Sea View Village in VasilikosSea View Village is rustig gelegen in het plaatsje Xirokastello in het zuidoosten van Zakynthos. Door de ligging tegen een heuvel heb je een prachtig uitzicht... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 572

Griekenland > Vassilikos > Griekenland, Zakynthos, Vassilikos
Griekenland, Zakynthos, VassilikosLigging: Belvedere Luxury Suites nabij VassilikosBelvedere Luxury Suites is gelegen in een prachtige groene omgeving en ca. 700 meter van het mooie zandstrand. Op dit strand leggen de Caretta... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 471

Griekenland > Vassilikos > Sea View Village
Sea View VillageAppartementen Sea View Village zijn uniek. Overdag genieten van de gastvrije service van Maria en natuurlijk het comfort van het mooie appartement. Of de omgeving van Vassilikos verkennen: deze is nog typisch Grieks en als je van de ene in de andere verwondering valt, stop dan eens bij een taverna voor al die Griekse hapjes en om de prachtige plekken die je hebt gezien even te verwerken. \'s Avonds op je balkon nagenieten van weer zo\'n heerlijke vakantiedag om \'s ochtends weer wakker te worden met die prachtige vergezichten. Deze appartementen doen hun naam echt eer aan. Hier kun je de hele dag wel naar kijken! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 561

Griekenland > Vassilikos > The Bay
The BayHoud je van luxe, service, kwaliteit en stijl? Kies dan voor The Bay. Speciaal voor jou hebben we de meest exclusieve hotels op fraaie toplocaties geselecteerd. Vanaf april 2019 waarderen we deze accommodatie als 5 sterren. Er is rust, ruimte, zon, zee en strand, kortom, alles wat je zoekt voor een heerlijke relaxvakantie. Hotel The Bay is zeer stijlvol en modern ingericht. De service is uitstekend, heeft een ideale locatie aan een wit zandstrand en een meer dan uitstekende keuken. Meer heeft een mens niet te wensen op vakantie, toch? U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 702