Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Tragaki > Atlantica Eleon Grand Resort & Spa
Atlantica Eleon Grand Resort & SpaDe plek om het Mediterrane buitenleven op Zakynthos te omarmen is gevonden: het moderne Atlantica Eleon Grand Resort & Spa bij Tsvili. De warmte, de gastvrijheid; dit voelt écht als vakantie. In alles ademt het resort luxe. Door de ruimte, de olijfboomgaard en het uitzicht op de Ionische Zee. Dan de details: king size bedden om in weg te kruipen, verse wafels bij het ontbijt, facial treatments met olijfolie in de Spa. Ingrediënten die een vakantie tot iets heel speciaals maken. Ook voor de kinderen is er van alles te beleven. Zij hebben eigenlijk maar een probleem: welke van de vier waterglijbanen wordt torenhoge favoriet? U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 740

Griekenland > Tragaki > Griekenland, Zakynthos, Tragaki
Griekenland, Zakynthos, TragakiLigging:The Dream Studios is gelegen in een groene omgeving op ca. 150 m van het kiezelstrand van Tragaki, op ca. 250 m van het zand-/kiezelstrand van Ambula en tegenover het complex vindt u een... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 332

Griekenland > Tragaki > Paliokaliva Village
Paliokaliva VillageJe wil iets bijzonders? Buiten de gebaande paden. Deze accommodatie is net even anders. Karakteristiek en kleinschalig op een uniek en rustig plekje. Zoals deze traditionele villa\'s op een heuvel gelegen, rondom een prachtige tuin. De geschakelde villa\'s zijn ingericht met aandacht. De traditionele stijl is overal doorgevoerd met het comfort van nu. Romantische zitjes en een fraai zwembad, dat vind je allemaal terug in deze karaktervolle accommodatie. Op het moment dat je aankomt voelt het als thuiskomen. Niet verwonderlijk dat men jaar na jaar hier terugkomt om weer op te laden en zich in de watten te laten leggen door Anastasia en haar geweldig gastvrije team. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 667