Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Skala > Ocean View
Ocean ViewHotel Ocean view ligt in het centrum van Skala en vlak bij het strand. Een ideaal hotel voor degene die locatie boven comfort verkiest. De kamers zijn eenvoudig maar netjes ingericht. Het centrum van Skala is erg gezellig met restaurants, winkels en een park bij het strand. Ook is Ocean view een prima uitgangspunt om het eiland te ontdekken. Vlak bij Skala vind je de grot Sakos, de resten van de Apollo tempel en het sfeervolle vissershaventje, er is genoeg te ontdekken op Kefalonia! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 387

Griekenland > Skala > Patmos Garden
Patmos GardenPatmos Garden is gebouwd als een dorpje en is werkelijk een plaatje. Ga eropuit en ontdek de gezelligste en authentieke restaurantjes van Skala. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 743

Griekenland > Skala > Regina Dell Acqua
Regina Dell AcquaDeze accommodatie is voor levensgenieters. Kies voor topkwaliteit, luxe en stijl. De service is uitmuntend. Hier wordt aan alles gedacht. Regina dell Acqua is een kleinschalig en klassiek hotel, waar je in alle rust kunt genieten van het prachtige uitzicht. Met extra; een mooi zandstrand voor de deur. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 689

Griekenland > Skala > TUI SENSIMAR Tesoro Blu
TUI SENSIMAR Tesoro BluHet minimalistische design in het moderne TUI SENSIMAR Tesoro Blu op Kefalonia geeft de ultieme vakantie nieuw elan. Dat kan ook niet anders met de serene eilandnatuur als inspiratiebron. Wat een luxe met uitzicht op de blauwe Ionische Zee zo ver het oog reikt. Dit is high-class ontspannen voor 2, zonder kinderen. De strak ingerichte kamers hebben alles wat je wenst: dat lekkere dikke hotelbed, het fijnste bedlinnen, die goede douche. Voor je liggen dagen die je samen invult. Zonnend op een outdoor hemelbed aan het fonkelende zwembad, met een massage in de onovertroffen Blu spa. Als \'s avonds het zachte zonlicht achter de groene heuvels verdwijnt, weet je: dit doet verlangen naar meer. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 737