Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Samos-stad > Griekenland, Samos, Samos-stad
Griekenland, Samos, Samos-stadSamos is een eiland in het oosten van de Egeïsche Zee, het eiland van Epicurus, Aristarchus, Pythagoras en de godin Hera. Het biedt schitterende stranden, de beroemde zoete wijn en groene bossen.... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 532

Griekenland > Samos-stad > Griekenland, Samos, Samos-stad
Griekenland, Samos, Samos-stadHet hotel bevindt zich in de buitenwijk van de hoofdstad Samos, op slechts 150 meter van het strand en 800 meter van het stadscentrum van Samos. Het archeologisch museum ligt op ongeveer 1 km van... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 533

Griekenland > Samos-stad > Griekenland, Samos, Samos-stad
Griekenland, Samos, Samos-stadLigging: Ino Village nabij Samos-StadIno Village is gelegen op een heuvel en op ongeveer 600 meter van het openbare kiezelstrand. Het authentieke centrum van Samos-Stad ligt op circa 1,2... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 472

Griekenland > Samos-stad > Griekenland, Samos, Samos-stad
Griekenland, Samos, Samos-stadLigging: Samos Hotel in Samos-StadSamos Hotel ligt in het centrum van Samos-Stad en op ongeveer 800 meter van het openbare kiezelstrand. In de directe omgeving vind je tal van winkels, restaurants... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 399

Griekenland > Samos-Stad > Samos Bay
Samos BayWord wakker in het Samos Bay hotel. Dit hotel heeft een fantastische ligging. Met het centrum op 700 meter is er altijd iets te doen. Ben je meer een echte fan van strandvakanties? Het kiezelstrand is te vinden op nog geen 10 stappen van dit hotel. Extra fijn is dat je kunt kiezen voor all inclusive. Geniet van de heerlijke Griekse specialiteiten of kies voor een hapje in één van de restaurants in Samos stad. En dat met een uitzicht om bij weg te dromen. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 502