Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Plimmiri > Griekenland, Rhodos, Plimmiri
Griekenland, Rhodos, PlimmiriMountainbiken, yoga, fitness. Alles is mogelijk bij MAGIC LIFE. Hier gaan inspannen en ontspannen hand in hand. Deze clubs bieden veel sportmogelijkheden, goed entertainment en heerlijk eten. Laat... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 616

Griekenland > Plimmiri > Griekenland, Rhodos, Plimmiri
Griekenland, Rhodos, PlimmiriMountainbiken, yoga, fitness. Alles is mogelijk bij MAGIC LIFE. Hier gaan inspannen en ontspannen hand in hand. Deze clubs bieden veel sportmogelijkheden, goed entertainment en heerlijk eten. Laat... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 733

Griekenland > Plimmiri > TUI MAGIC LIFE Plimmiri by Atlantica Hotels
TUI MAGIC LIFE Plimmiri by Atlantica HotelsApfelstrudel eten in een heuse Oostenrijkse Konditorei. Op Rhodos! Het is maar een voorbeeldje van wat er in het gloednieuwe hotel TUI MAGIC LIFE Plimmiri by Atlantica Hotels allemaal uit de hoge hoed komt. Er is zoveel te doen dat één vakantie waarschijnlijk niet genoeg is. Wat wordt het? Een potje beachvolleybal, mountainbiken, boogschieten, een ontspannende yogales, jumpen op trampolines, glijden van de glijbanen of toch het strand? Het decor is dan weer helemaal Grieks: het wit van de muren, het blauw van lucht, zee en zwembaden en het groen van de natuur. Portemonnee of creditcard heb je hier niet nodig. Alles, maar dan ook alles is inclusief. Van de heerlijke en gezonde buffetten tot de sport en ontspanning; je voelt je als een god in eh... Griekenland. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 985