Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Perama > Aeolos Beach Resort
Aeolos Beach ResortHet mooie uitzicht staat centraal in Hotel Aeolos Beach in Perama. Vanuit het zwembad, de terrassen of vanaf je eigen balkon heb je een uitzicht waar je u, tegen zegt. Dit waanzinnige uitzicht komt door de hogere ligging van dit hotel, dit betekend ook dat je na alle All Inclusive lekkers je calorieën gelijk kunt verbranden. Wil je wat extra\'s toevoegen aan je vakantie? Boek dan een Deluxe kamer. Deze zijn alleen bij TUI te boeken en hebben extra: badjassen, slippers, frontaal zeezicht en een groot balkon. Extra genieten van dat uitzicht waar je maar geen genoeg van kunt krijgen. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 809

Griekenland > Perama > Griekenland, Corfu, Perama
Griekenland, Corfu, PeramaHet complex wordt omringd door olijf- en cypresbomenen strekt zich uit over een prachtige tuin met een grootte van 72.000 m². Het strand ligt op ongeveer 150 meter en is bereikbaar via een tunnel.... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 610

Griekenland > Perama > Griekenland, Corfu, Perama
Griekenland, Corfu, PeramaAppartementen Fouxia is een complex dat zowel voor jong als oud geschikt is. De diverse faciliteiten laten ieder op hun eigen manier relaxt en ontspannen voelen. De kamers zijn traditioneel en... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 363

Griekenland > Perama > Griekenland, Corfu, Perama
Griekenland, Corfu, PeramaAppartementen Fouxia is een complex dat zowel voor jong als oud geschikt is. De diverse faciliteiten laten ieder op hun eigen manier relaxt en ontspannen voelen. De kamers zijn traditioneel en... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 425

Griekenland > Perama > Griekenland, Corfu, Perama
Griekenland, Corfu, PeramaHet complex wordt omringd door olijf- en cypresbomenen strekt zich uit over een prachtige tuin met een grootte van 72.000 m². Het strand ligt op ongeveer 150 meter en is bereikbaar via een tunnel.... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 726