Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Pefkochori > Alia Palace
Alia PalaceWat een verademing om hier te zijn. Een kronkelweg de heuvels van Pefkochori in, brengt je bij hotel Alia Palace. Omringd door naaldbomen ervaar je pure rust en stilte. Je schuift aan een tafeltje bij het zwembad en bestelt een lekker drankje en een à la carte lunch. Gewoonweg genieten van het uitzicht en bedenken dat een duikje er zo wel in zit. In de omgeving vind je prachtige stranden en dorpjes die het bezoeken waard zijn. Je boekt voor een paar dagen een auto bij, want je wilt alles zien! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 581

Griekenland > Pefkochori > Flegra Beach
Flegra BeachRelaxt! Direct gelegen aan het prachtige strand van Pefkochori ligt Flegra Beach. Stijlvol ingericht complex met sfeervolle appartementen. De appartementen verschillen onderling van uitstraling en kleur. Het visrestaurants bij Flegra Beach serveert voortreffelijke verse vis uit de Middellandse Zee. Wandelend over de boulevard ben je zo in het plaatsje Pefkochori. Voor het ontdekken van de winkeltjes en om de sfeer te proeven van het Griekse leven. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 394

Griekenland > Pefkochori > Flegra Palace
Flegra PalaceHet kleinschalige, maar luxe, Flegra Palace ligt op een steenworp van het bekende centrum van Pefkochori. En binnen een paar minuten lopen lig jij op het strand. Het uitnodigende, pittoreske landschap zorgt ervoor dat je al snel op je gemak bent. De gemoedelijke atmosfeer in combinatie met de uitstekende service zorgt voor een vakantie om nooit meer te vergeten! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 488