Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Pefkochori > Anna Maria Paradise
Anna Maria ParadiseGenieten van zon, zee en strand? Dan ben je bij Anna Maria Paradise op het juiste adres. Met het strand op 250 m afstand. Proef de pittoreske sfeer in Pefkohori, op slechts 1 km afstand. Maak een wandeling door de smalle steegjes van het oude gedeelte van Pefkohori met haar kleine haventje. Echt even helemaal niks doen? Bestel een drankje aan de bar en vertoef de hele dag aan het zwembad. Vervelen is hier zeker niet nodig! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 445

Griekenland > Pefkochori > Flegra Beach
Flegra BeachRelaxt! Direct gelegen aan het prachtige strand van Pefkochori ligt Flegra Beach. Stijlvol ingericht complex met sfeervolle appartementen. De appartementen verschillen onderling van uitstraling en kleur. Het visrestaurants bij Flegra Beach serveert voortreffelijke verse vis uit de Middellandse Zee. Wandelend over de boulevard ben je zo in het plaatsje Pefkochori. Voor het ontdekken van de winkeltjes en om de sfeer te proeven van het Griekse leven. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 461

Griekenland > Pefkochori > Flegra Palace
Flegra PalaceHet kleinschalige, maar luxe, Flegra Palace ligt op een steenworp van het bekende centrum van Pefkochori. En binnen een paar minuten lopen lig jij op het strand. Het uitnodigende, pittoreske landschap zorgt ervoor dat je al snel op je gemak bent. De gemoedelijke atmosfeer in combinatie met de uitstekende service zorgt voor een vakantie om nooit meer te vergeten! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 445