Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Patitiri > Atrium - Alonissos
Atrium - AlonissosGoed bewaarde geheimen in Europa, bestaan ze nog? Ja, maar niet verder vertellen dat hotel Atrium in Patitiri op het Alonissos een paradijs is waar je ongestoord tot rust komt. Hier ga je back to nature op een karaktervolle plek met een ziel. Want: puur, kleinschalig, heel persoonlijk en lokaal. Dat laatste heeft misschien te maken met de eigenaar: de burgemeester van het eiland. Vanuit hier ontdek je, na het rijke ontbijt, deze Griekse parel te voet. Wandel door het historische centrum of trek de natuur in richting de Kastanorema-kloof om te eindigen in Strovili waar je de zee induikt. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 750

Griekenland > Patitiri > Nereides
NereidesIn een prettige omgeving, omringd door heerlijk geurende pijnbomen vind je dit comfortabele complex. Het restaurant staat bekend om haar uitstekende Griekse keuken. En de meeste ingrediënten van de specialiteiten komen uit eigen tuin. De maaltijden worden bereid door de eigenaresse zelf. Ook de wijn wordt hier zelf geproduceerd. Heerlijk toch? U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 800

Griekenland > Patitiri > Paradise
ParadiseHotel Paradise heeft alles wat je nodig hebt voor een onbezorgde en relaxte vakantie. Comfortabele kamers, een mooi zwembad en gezellige terras waar je \'s avonds nog heerlijk na kunt borrelen. Daarnaast zorgt de eigenaresse ervoor dat je je helemaal thuis voelt. Geniet in de ochtend van een heerlijk ontbijt met uitzicht over de prachtige Egeïsche Zee en neem daarna een duik in het heerlijke verkoelende zwembad. En vergeet je snorkelset niet! Want via een trapje duik je zo de zee in. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 698