Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Nissaki > Griekenland, Corfu, Nissaki
Griekenland, Corfu, NissakiHet clubresort ligt in het geliefde dorp Nissaki, 25 km van de oude binnenstad van Corfu. Het ligt tussen de olijfbomen en de pijnbomen, in perfecte harmonie met de natuur. Het is gebouwd als een... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 519

Griekenland > Nissaki > Griekenland, Corfu, Nissaki
Griekenland, Corfu, NissakiHet clubresort ligt in het geliefde dorp Nissaki, 25 km van de oude binnenstad van Corfu. Het ligt tussen de olijfbomen en de pijnbomen, in perfecte harmonie met de natuur. Het is gebouwd als een... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 529

Griekenland > Nissaki > TUI SENSIMAR Atlantica Nissaki Beach
TUI SENSIMAR Atlantica Nissaki BeachIn de baai van Nissaki, omgeven door olijf- en palmbomen schittert TUI SENSIMAR Nissaki Beach by Atlantica. Hier zal het je aan niets ontbreken. Het enige wat je je hier hoeft af te vragen is of je zin hebt in een potje tennis, wegdommelen op je ligbedje aan het zwembad of toch een relaxte massage? \'s Avonds genieten van een heerlijk diner in restaurant. Met het prachtige uitzicht op de baai is dat geen enkel probleem! Om je heen alleen volwassenen dus écht weer even de tijd voor elkaar. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 813