Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Moraitika > Griekenland, Corfu, Moraitika
Griekenland, Corfu, MoraitikaDit charmante hotel is ideaal voor gezinnen en is gevestigd in Moraitika. De accommodatie ligt op 200 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 429

Griekenland > Moraitika > Griekenland, Corfu, Moraitika
Griekenland, Corfu, MoraitikaHet hotel ligt op ca. 100 m van het Moraitikastrand, op ongeveer 21 km van het centrum van de stad Korfu. Het ligt ideaal in een rustige, exotische tuin aan het strand, op ca. 5 minuten lopen van... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 474

Griekenland > Moraitika > Griekenland, Corfu, Moraitika
Griekenland, Corfu, MoraitikaHet hotel is gelegen in Moraitika, een van de oudste en meest pittoreske dorpen van Corfu. Het hotel ligt aan een 2 km lang zandstrand, waar gezinnen met kinderen kunnen genieten van het schone en... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 439

Griekenland > Moraitika > Three Stars Village
Three Stars VillageIn een kleurrijke tuin en vlak aan zee ligt het gemoedelijke vakantiedorp Three Stars Village. Het typisch Griekse dorpje Moraitika ligt ook op loopafstand. Het door palmbomen omringde zwembad nodigt je uit voor een verfrissende duik. In het restaurant aan het strand eet je de lekkerste Griekse gerechten. Sluit de dag af op je balkon met een fantastisch uitzicht op de zee of de bergen. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 511