Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Moraitika > Griekenland, Corfu, Moraitika
Griekenland, Corfu, MoraitikaDit charmante hotel is ideaal voor gezinnen en is gevestigd in Moraitika. De accommodatie ligt op 200 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 603

Griekenland > Moraitika > Griekenland, Corfu, Moraitika
Griekenland, Corfu, MoraitikaHet hotel ligt op ca. 100 m van het Moraitikastrand, op ongeveer 21 km van het centrum van de stad Korfu. Het ligt ideaal in een rustige, exotische tuin aan het strand, op ca. 5 minuten lopen van... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 666

Griekenland > Moraitika > Griekenland, Corfu, Moraitika
Griekenland, Corfu, MoraitikaLigging: Messonghi Beach in MessonghiMessonghi Beach ligt direct aan het strand en op ongeveer 350 meter van het centrum van Messonghi met diverse restaurants en winkels. Op circa 250 meter tref... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 539

Griekenland > Moraitika > Griekenland, Corfu, Moraitika
Griekenland, Corfu, MoraitikaDit charmante hotel is ideaal voor gezinnen en is gevestigd in Moraitika. De accommodatie ligt op 200 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 473

Griekenland > Moraitika > Griekenland, Corfu, Moraitika
Griekenland, Corfu, MoraitikaHet hotel ligt op ca. 100 m van het Moraitikastrand, op ongeveer 21 km van het centrum van de stad Korfu. Het ligt ideaal in een rustige, exotische tuin aan het strand, op ca. 5 minuten lopen van... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 507

Griekenland > Moraitika > Three Stars Village
Three Stars VillageIn een kleurrijke tuin en vlak aan zee ligt het gemoedelijke vakantiedorp Three Stars Village. Het typisch Griekse dorpje Moraitika ligt ook op loopafstand. Het door palmbomen omringde zwembad nodigt je uit voor een verfrissende duik. In het restaurant aan het strand eet je de lekkerste Griekse gerechten. Sluit de dag af op je balkon met een fantastisch uitzicht op de zee of de bergen. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 492