Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Mastichari > Griekenland, Kos, Mastichari
Griekenland, Kos, MastichariLigging: Ammos Resort nabij MastichariAmmos Resort heeft een rustige ligging, het centrum en strand van Mastichari vind je op ongeveer 3 kilometer afstand. In het centrum tref je verschillende... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 500

Griekenland > Mastichari > Griekenland, Kos, Mastichari
Griekenland, Kos, MastichariDit gesofisticeerde hotel is ideaal voor gezinnen. Het bevindt zich in Mastichari. De accommodatie ligt op 3. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 559

Griekenland > Mastichari > Griekenland, Kos, Mastichari
Griekenland, Kos, MastichariUw vakantie resort is gelegen in een rustige en groene omgeving, boven het strand, met kiezels afgewisseld (wat kleinere stenen op de waterlijn). Het vissersdorp Mastihari ligt 2 km verderop. In... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 667

Griekenland > Mastichari > Griekenland, Kos, Mastichari
Griekenland, Kos, MastichariThe hotel is located close to the fishing village of Mastichari where many taverns, bars and shops are situated. U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 507

Griekenland > Mastichari > Griekenland, Kos, Mastichari
Griekenland, Kos, MastichariDit schitterende hotel ligt in het vakantieoord van Kos stad, aan een rustige weg in de wijk Lambi, op slechts 300 meter van haltes van het openbaar vervoer. Het dichtstbijzijnde strand is op... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 463

Griekenland > Mastichari > Griekenland, Kos, Mastichari
Griekenland, Kos, MastichariHet hotelterrein van 60.000 vierkante meter ligt voor een van de mooiste stranden op het eiland Kos. Er zijn verschillende restaurants, bars en clubs in het nabij gelegen Mastichari, dat op... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 515

Griekenland > Mastichari > Griekenland, Kos, Mastichari
Griekenland, Kos, MastichariGelegen in het vakantieoord Mastichari, op een rustige locatie, direct aan het brede, fijne, brede zandstrand, ongeveer 5 km van het gelijknamige vissersdorp en ongeveer 18 km van Kos-stad.... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 467

Griekenland > Mastichari > Mastichari Bay
Mastichari BayMastichari Bay verwelkomt al jaren vele Nederlandse gasten. Waarom zij steeds weer voor Mastichari Bay kiezen? Dat moet de ligging aan het strand, de prachtige tuin en de sfeer zijn. Dit gemoedelijke hotel is een hotel voor jong en oud. En goed nieuws; vanaf het voorjaar van 2019 zullen alle kamers gerenoveerd zijn. In het Olive Tree restaurant geniet je iedere dag van het goede eten én van het uitzicht over zee. Wil je de hele dag lekker kunnen opscheppen? Boek dan All Inclusive, dat is pas zorgeloos vakantie vieren! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 386

Griekenland > Mastichari > TUI MAGIC LIFE Marmari Palace by Atlantica
TUI MAGIC LIFE Marmari Palace by AtlanticaTUI MAGIC LIFE Marmari Palace by Atlantica staat garant voor actief én ontspannen vakantie vieren. Je geniet van leuk entertainment en tal van sportmogelijkheden. Er heerst een relaxte internationale sfeer en echt álles is bij de prijs inbegrepen. Je geniet hier samen of met het hele gezin van een luxe All Inclusive strandvakantie. De directe ligging aan een heerlijk zandstrand, de comfortabele kamers, vele zwembaden en goede service maken het onbezorgde vakantieplaatje compleet! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 824