Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Mastichari > Griekenland, Kos, Mastichari
Griekenland, Kos, MastichariDe fantastisch mooie, gebouwd in de Griekse stijl, het complex voldoet aan hoge eisen en is in de nabijheid van het kilometer-lange witte zandstrand. Het pittoreske vissersdorpje Mastichari met... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 785

Griekenland > Mastichari > Griekenland, Kos, Mastichari
Griekenland, Kos, MastichariLigging: Ammos Resort heeft een rustige ligging, het centrum van Mastichari vindt u op ongeveer 3 km. afstand. De hoofdstad Kos-Stad is ook zeker een bezoekje waard, deze bruisende stad ligt op... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 503

Griekenland > Mastichari > Griekenland, Kos, Mastichari
Griekenland, Kos, MastichariGelegen in het vakantieoord Mastichari, op een rustige locatie, direct aan het brede, fijne, brede zandstrand, ongeveer 5 km van het gelijknamige vissersdorp en ongeveer 18 km van Kos-stad.... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 513

Griekenland > Mastichari > Griekenland, Kos, Mastichari
Griekenland, Kos, MastichariHotel Mastichari Bay is al jaren een populaire accommodatie. Vooral door de ligging direct aan het strand, de prachtige tuin en omdat het voor iedereen iets te bieden heeft. Zowel stellen als... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 798

Griekenland > Mastichari > Griekenland, Kos, Mastichari
Griekenland, Kos, MastichariHotel Mastichari Bay is al jaren een populaire accommodatie. Vooral door de ligging direct aan het strand, de prachtige tuin en omdat het voor iedereen iets te bieden heeft. Zowel stellen als... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 436

Griekenland > Mastichari > Griekenland, Kos, Mastichari
Griekenland, Kos, MastichariGelegen in het vakantieoord Mastichari, op een rustige locatie, direct aan het brede, fijne, brede zandstrand, ongeveer 5 km van het gelijknamige vissersdorp en ongeveer 18 km van Kos-stad.... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 367

Griekenland > Mastichari > Griekenland, Kos, Mastichari
Griekenland, Kos, MastichariTUI MAGIC LIFE Marmari Palace by Atlantica Hotels staat garant voor actief én ontspannen vakantie vieren. Je geniet van leuk entertainment en tal van sportmogelijkheden. Er heerst een relaxte... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 556

Griekenland > Mastichari > Griekenland, Kos, Mastichari
Griekenland, Kos, MastichariDe fantastisch mooie, gebouwd in de Griekse stijl, het complex voldoet aan hoge eisen en is in de nabijheid van het kilometer-lange witte zandstrand. Het pittoreske vissersdorpje Mastichari met... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 707

Griekenland > Mastichari > Mastichari Bay
Mastichari BayHotel Mastichari Bay is al jaren een populaire accommodatie. Vooral door de ligging direct aan het strand, de prachtige tuin en omdat het voor iedereen iets te bieden heeft. Zowel stellen als mensen met kinderen zullen zich hier uitstekend vermaken. Ook kun je All Inclusive bijboeken en geniet je in het restaurant \'Olive Tree\' van het goede eten en het panoramische uitzicht over de zee. De ruime familiekamers en suites zijn ideaal voor gezinnen met kinderen. Een aanrader voor jong en oud! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 519

Griekenland > Mastichari > TUI MAGIC LIFE Marmari Palace by Atlantica Hotels
TUI MAGIC LIFE Marmari Palace by Atlantica HotelsTUI MAGIC LIFE Marmari Palace by Atlantica Hotels staat garant voor actief én ontspannen vakantie vieren. Je geniet van leuk entertainment en tal van sportmogelijkheden. Er heerst een relaxte internationale sfeer en echt álles is bij de prijs inbegrepen. Je geniet hier samen of met het hele gezin van een luxe All Inclusive strandvakantie. De directe ligging aan een heerlijk zandstrand, de comfortabele kamers, vele zwembaden en goede service maken het onbezorgde vakantieplaatje compleet! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 793