Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Malia > Calimera Sirens Beach
Calimera Sirens BeachOf je nu samen reist of met het hele gezin, Calimera Sirens Beach heeft alles in huis voor een complete vakantie. Iedereen komt hier graag over de vloer. Het begint al op het mooie strand voor de deur. Je kan er uren blijven chillen of een tennisracket oppakken. De kids sjeesen in ieder geval naar de miniclub. Je vindt elkaar weer aan het einde van de dag op de comfortabele familiekamer. Even opfrissen om daarna een kijkje bij het buffetrestaurant te nemen. Dan trek je al gauw de conclusie: een prettige vakantie gegarandeerd! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 570

Griekenland > Malia > Cretan Malia Park
Cretan Malia ParkJe hebt behoefte aan rust en ontspanning. Dan voel je je zeker thuis in een Relax & Comfort hotel. Een hotel dat niet te groot, maar wel prettig comfortabel is en ligt op een mooi, rustig plekje. Kom helemaal tot jezelf. Hotel Cretan Malia Park biedt die kans. Hier heeft tijd even geen betekenis meer. Wandel door de prachtige tuinen of kom tot rust op een ligbed bij het ruime zwembad. Of wat dacht je van een frisse ochtendduik in zee; het strand ligt direct aan dit complex. Het met meerdere prijzen bekroonde hotel biedt prettig en verzorgd ingerichte kamers en een uitstekende keuken. Dankzij de persoonlijke aandacht en service is een vakantie hier helemaal compleet. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 633

Griekenland > Malia > Golden Bay
Golden BayJe houdt van de Griekse wateren, daarom zit je hier goed, want vanuit Golden Bay in Malia sta je binnen 500 meter in de zee. Je huurt voor de dag een ligbedje, dus neem je een tas vol tijdschriften en zonnebrandcrème mee. Na het strandbezoek duik je nog even het zwembad in. Een koud drankje staat op je te wachten. Je bent ook graag op pad, dat is ook de reden dat je de vrijheid van een appartement zo fijn vindt. Je boekt er voor een paar dagen een auto bij, op die manier zie je nog meer van het mooie eiland Kreta. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 390

Griekenland > Malia > Griekenland, Kreta, Malia
Griekenland, Kreta, MaliaHotel Malia Bay op het gezellige eiland Kreta, is een prachtige accommodatie voor zowel stelletjes als gezinnen met kinderen. Het hotel beschikt over fijne faciliteiten en ook heeft u ruim de keus... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 508

Griekenland > Malia > Griekenland, Kreta, Malia
Griekenland, Kreta, MaliaLigging: Real Palace in MaliaReal Palace is gelegen in een rustige omgeving en toch maar ca. 500 meter van het centrum van Malia. Het openbare zandstrand ligt op ongeveer 1,5 kilometer. Op circa... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 342

Griekenland > Malia > Griekenland, Kreta, Malia
Griekenland, Kreta, MaliaFaciliteiten: De gasten kunnen genieten van een verblijf in een van de 249 kamers. Voor de reizigers staan een ontvangsthal en een receptie klaar. Er is een lift voorhanden waarmee de meeste... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 601

Griekenland > Malia > Griekenland, Kreta, Malia
Griekenland, Kreta, MaliaLigging: Dessole Malia Beach in MaliaDessole Malia Beach ligt direct aan het strand en op ca. 200 m van het centrum van Malia met diverse winkels, taverna\'s en bars.Faciliteiten: Dessole Malia... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 555

Griekenland > Malia > Griekenland, Kreta, Malia
Griekenland, Kreta, MaliaLigging: Dit hotel van de hogere middenklasse wordt gekenmerkt door de typische architectuur van Kreta, een luxueuze inrichting en een zeer rustige ligging. Het ligt ca. 30 km ten oosten van de... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 561

Griekenland > Malia > Griekenland, Kreta, Malia
Griekenland, Kreta, MaliaOf je nu samen reist of met het hele gezin, Calimera Sirens Beach heeft alles in huis voor een complete vakantie. Iedereen komt hier graag over de vloer. Het begint al op het mooie strand voor de... U reist met Op vakantie vanaf Eelde.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 513

Griekenland > Malia > Griekenland, Kreta, Malia
Griekenland, Kreta, Malia
  • Exclusief bij Neckermann
  • Prachtig gelegen direct aan het strand en ruim van opzet
  • Geliefd vanwege de Griekse gastvrijheid

Gemoedelijk appartementencomplex... U reist met Op vakantie vanaf Eelde.

vertrek op diverse datumsv.a.€ 452

Griekenland > Malia > Griekenland, Kreta, Malia
Griekenland, Kreta, MaliaFaciliteiten: De gasten kunnen genieten van een verblijf in een van de 249 kamers. Voor de reizigers staan een ontvangsthal en een receptie klaar. Er is een lift voorhanden waarmee de meeste... U reist met Op vakantie vanaf Eelde.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 581

Griekenland > Malia > Griekenland, Kreta, Malia
Griekenland, Kreta, Malia
  • Vlakbij het bruisende centrum en mooie strand van Malia
  • Gezellig en levendig hotel
  • Hartverwarmende gastvrijheid en goede service

smartline Kyknos Beach is... U reist met Op vakantie vanaf Eelde.

vertrek op diverse datumsv.a.€ 616

Griekenland > Malia > Griekenland, Kreta, Malia
Griekenland, Kreta, MaliaLigging: Dessole Malia Beach in MaliaDessole Malia Beach ligt direct aan het strand en op ca. 200 m van het centrum van Malia met diverse winkels, taverna\'s en bars.Faciliteiten: Dessole Malia... U reist met Op vakantie vanaf Eelde.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 555

Griekenland > Malia > Griekenland, Kreta, Malia
Griekenland, Kreta, MaliaDit mooie hotel in Malia is ideaal voor gezinnen. Het hotel ligt op 700 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. Het etablissement ligt... U reist met Op vakantie vanaf Eelde.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 445

Griekenland > Malia > Griekenland, Kreta, Malia
Griekenland, Kreta, MaliaLigging: Dit hotel van de hogere middenklasse wordt gekenmerkt door de typische architectuur van Kreta, een luxueuze inrichting en een zeer rustige ligging. Het ligt ca. 30 km ten oosten van de... U reist met Op vakantie vanaf Eelde.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 506

volgende pagina >>