Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Malia > Calimera Sirens Beach
Calimera Sirens BeachOf je nu samen reist of met het hele gezin, Calimera Sirens Beach heeft alles in huis voor een complete vakantie. Iedereen komt hier graag over de vloer. Het begint al op het mooie strand voor de deur. Je kan er uren blijven chillen of een tennisracket oppakken. De kids sjeesen in ieder geval naar de miniclub. Je vindt elkaar weer aan het einde van de dag op de comfortabele familiekamer. Even opfrissen om daarna een kijkje bij het buffetrestaurant te nemen. Dan trek je al gauw de conclusie: een prettige vakantie gegarandeerd! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 664

Griekenland > Malia > Cretan Malia Park
Cretan Malia ParkJe hebt behoefte aan rust en ontspanning. Dan voel je je zeker thuis in een Relax & Comfort hotel. Een hotel dat niet te groot, maar wel prettig comfortabel is en ligt op een mooi, rustig plekje. Kom helemaal tot jezelf. Hotel Cretan Malia Park biedt die kans. Hier heeft tijd even geen betekenis meer. Wandel door de prachtige tuinen of kom tot rust op een ligbed bij het ruime zwembad. Of wat dacht je van een frisse ochtendduik in zee; het strand ligt direct aan dit complex. Het met meerdere prijzen bekroonde hotel biedt prettig en verzorgd ingerichte kamers en een uitstekende keuken. Dankzij de persoonlijke aandacht en service is een vakantie hier helemaal compleet. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 642

Griekenland > Malia > Golden Bay
Golden BayJe houdt van de Griekse wateren, daarom zit je hier goed, want vanuit appartementen Golden Bay sta je binnen 500 meter in de zee. Je huurt voor de dag een ligbedje, dus neem je een tas vol tijdschriften en zonnebrandcrème mee. Na het strandbezoek duik je nog even het zwembad in. Een koud drankje staat op je te wachten. Je bent ook graag op pad, dat is ook de reden dat je de vrijheid van een appartement zo fijn vindt. Je boekt er voor een paar dagen een auto bij, op die manier zie je nog meer van het mooie eiland. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 659

Griekenland > Malia > Griekenland, Kreta, Malia
Griekenland, Kreta, MaliaLigging: pal naast het strandStrand details: Afstand tot het strand: 10 m; ZandstrandAfstand (ca.): naar de luchthaven N.Kazantzakis (HER): 32 km, tot het (stads)centrum: 1 km, tot... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 488

Griekenland > Malia > Griekenland, Kreta, Malia
Griekenland, Kreta, Malia
  • Exclusief bij Neckermann
  • Prachtig gelegen direct aan het strand en ruim van opzet
  • Geliefd vanwege de Griekse gastvrijheid

Gemoedelijk appartementencomplex... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.

vertrek op diverse datumsv.a.€ 474

Griekenland > Malia > Griekenland, Kreta, Malia
Griekenland, Kreta, Malia
  • Vlakbij het bruisende centrum en mooie strand van Malia
  • Gezellig en levendig hotel
  • Hartverwarmende gastvrijheid en goede service

smartline Kyknos Beach is... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.

vertrek op diverse datumsv.a.€ 643

Griekenland > Malia > Griekenland, Kreta, Malia
Griekenland, Kreta, MaliaLigging: rustig, pal naast het strand, aan de rand van de plaatsStrand details: met fijn zand, vlak aflopend ZandstrandAfstand (ca.): naar de luchthaven (HER): 32 km, tot de plaats Malia: 1 km,... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 530

Griekenland > Malia > Griekenland, Kreta, Malia
Griekenland, Kreta, MaliaLigging: Malia Mare in MaliaMalia Mare ligt op ongeveer 400 meter van het gezellige centrum van Malia en op circa 600 meter van het openbare strand. In de directe omgeving vind je tal van winkels,... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 474

Griekenland > Malia > Griekenland, Kreta, Malia
Griekenland, Kreta, MaliaDit charmante hotel is ideaal voor gezinnen. Het bevindt zich in Malia. Het etablissement bevindt zich op 700 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 462

Griekenland > Malia > Griekenland, Kreta, Malia
Griekenland, Kreta, MaliaAdres: Mallia Centre 279 Ligging: pal naast het strandStrand details: vlak aflopend, lang, strand van het hotel, ZandstrandAfstand (ca.): naar de luchthaven N.Kazantzakis (HER): 31 km, tot het... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 593

Griekenland > Malia > Griekenland, Kreta, Malia
Griekenland, Kreta, MaliaLigging: pal naast het strandStrand details: ZandstrandAfstand (ca.): naar de luchthaven N.Kazantzakis (HER): 42 km, tot het (stads)centrum: 1 km, tot winkelmogelijkheden: 1 km, tot... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 582

Griekenland > Malia > Griekenland, Kreta, Malia
Griekenland, Kreta, MaliaLigging: vlak bij het centrumStrand details: Afstand tot het strand: 300 m; Zandstrand; langAfstand (ca.): naar de luchthaven N.Kazantzakis (HER): 32 km, tot het (stads)centrum: 500 m, tot de... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 810

Griekenland > Malia > Griekenland, Kreta, Malia
Griekenland, Kreta, MaliaLigging: Real Palace in MaliaReal Palace is gelegen in een rustige omgeving en toch maar ca. 500 meter van het centrum van Malia. Het openbare zandstrand ligt op ongeveer 1,5 kilometer. Op circa... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 424

Griekenland > Malia > Griekenland, Kreta, Malia
Griekenland, Kreta, MaliaDit pretentieloze aparthotel is homovriendelijk en is gevestigd in Malia. Het aparthotel ligt op 200 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 240

Griekenland > Malia > Griekenland, Kreta, Malia
Griekenland, Kreta, MaliaLigging: pal naast het strandStrand details: Zandstrand; vlak aflopendAfstand (ca.): naar de luchthaven N.Kazantzakis (HER): 32 km, tot de plaats Stalis: 1 km, tot winkelmogelijkheden: 1 km, tot... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 667

volgende pagina >>