Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Lindos > Griekenland, Rhodos, Lindos
Griekenland, Rhodos, LindosBijkletsen met je beste vriendin. Een romantisch samenzijn met je lief. In TUI SENSIMAR Lindos Bay op Rhodos heb je écht even tijd voor elkaar. Niet vervelend op zo\'n mooie locatie. Direct aan het... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 517

Griekenland > Lindos > Griekenland, Rhodos, Lindos
Griekenland, Rhodos, LindosOp een helling, direct op de prachtige baai van Vlicha met brede zand / kiezelstrand. Het pittoreske dorpje Lindos ligt op ongeveer 2,5 km afstand. Naar Rhodos-stad ligt ongeveer 46 km en de... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 623

Griekenland > Lindos > Griekenland, Rhodos, Lindos
Griekenland, Rhodos, LindosOp een helling, direct op de prachtige baai van Vlicha met brede zand / kiezelstrand. Het pittoreske dorpje Lindos ligt op ongeveer 2,5 km afstand. Naar Rhodos-stad ligt ongeveer 46 km en de... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 534

Griekenland > Lindos > Griekenland, Rhodos, Lindos
Griekenland, Rhodos, LindosBijkletsen met je beste vriendin. Een romantisch samenzijn met je lief. In TUI SENSIMAR Lindos Bay op Rhodos heb je écht even tijd voor elkaar. Niet vervelend op zo\'n mooie locatie. Direct aan het... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 669

Griekenland > Lindos > TUI SENSIMAR Lindos Bay
TUI SENSIMAR Lindos BayBijkletsen met je beste vriendin. Een romantisch samenzijn met je lief. In TUI SENSIMAR Lindos Bay op Rhodos heb je écht even tijd voor elkaar. Niet vervelend op zo\'n mooie locatie. Direct aan het kiezelstrand, met zon en koel zeewater binnen handbereik. Terwijl je vakantiegenoot bij de poolbar een nieuw drankje haalt, draai jij je nog een keertje om op je ligbed. Klaar met luieren? Verplaats je naar de spa om hierna fris en fruitig aan te schuiven voor het diner. En het toetje? Die haal je bij de \'gelateria\' waar de zelfgemaakte ijsjes van de toonbank vliegen. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 651