Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Lindos > Griekenland, Rhodos, Lindos
Griekenland, Rhodos, LindosBijkletsen met je beste vriendin. Een romantisch samenzijn met je lief. In TUI SENSIMAR Lindos Bay op Rhodos heb je écht even tijd voor elkaar. Niet vervelend op zo\'n mooie locatie. Direct aan het... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 571

Griekenland > Lindos > Griekenland, Rhodos, Lindos
Griekenland, Rhodos, LindosBijkletsen met je beste vriendin. Een romantisch samenzijn met je lief. In TUI SENSIMAR Lindos Bay op Rhodos heb je écht even tijd voor elkaar. Niet vervelend op zo\'n mooie locatie. Direct aan het... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 718

Griekenland > Lindos > Griekenland, Rhodos, Lindos
Griekenland, Rhodos, LindosDit hotel ligt direct aan het strand. Het stadscentrum bereikt u na ca. 1,8 km, de luchthaven bevindt zich op ca. 50 km afstand.In de ontvangsthal van dit van airconditioning voorziene hotel... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1764

Griekenland > Lindos > Griekenland, Rhodos, Lindos
Griekenland, Rhodos, LindosFaciliteiten: Het van airconditioning voorziene hotel beschikt over 142 kamers. Voor de gasten staan een ontvangsthal en een receptie klaar. Met de lift zijn de verschillende verdiepingen van het... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 681

Griekenland > Lindos > Griekenland, Rhodos, Lindos
Griekenland, Rhodos, LindosHet hotel bevindt zich op een afstand van 45 km van het vliegveld van Rhodes en op 5 km van de stad Lindos.Dit clubresort beschikt in totaal over 274 gastenkamers. De voorzieningen bestaan uit een... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 493

Griekenland > Lindos > TUI SENSIMAR Lindos Bay
TUI SENSIMAR Lindos BayBijkletsen met je beste vriendin. Een romantisch samenzijn met je lief. In TUI SENSIMAR Lindos Bay op Rhodos heb je écht even tijd voor elkaar. Niet vervelend op zo\'n mooie locatie. Direct aan het kiezelstrand, met zon en koel zeewater binnen handbereik. Terwijl je vakantiegenoot bij de poolbar een nieuw drankje haalt, draai jij je nog een keertje om op je ligbed. Klaar met luieren? Verplaats je naar de spa om hierna fris en fruitig aan te schuiven voor het diner. En het toetje? Die haal je bij de \'gelateria\' waar de zelfgemaakte ijsjes van de toonbank vliegen. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 627