Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Lardos > Griekenland, Rhodos, Lardos
Griekenland, Rhodos, LardosOp een rustige locatie en direct aan het strand ligt hotel Lindos Princess Beach. Echt een plek om met de hele familie naar toe te gaan. Hier is vervelen bijna niet mogelijk zo veel is er te doen... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 544

Griekenland > Lardos > Griekenland, Rhodos, Lardos
Griekenland, Rhodos, LardosHet Hotel Costa Lindia ligt in Lardos, direct aan het prachtige lange strand met grof kiezels en zand (badslippers aanbevolen). Het dorp Lardos met winkelen en entertainment mogelijkheden ligt op... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 787

Griekenland > Lardos > Griekenland, Rhodos, Lardos
Griekenland, Rhodos, LardosHet hotel staat op slechts 400 m van het strand en op 1,5 km van het stadscentrum van Lardos. Het gebouw, met zijn eindeloze tuinen en afgelegen ligging, biedt gasten rust en ontspanning. De... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 506

Griekenland > Lardos > Griekenland, Rhodos, Lardos
Griekenland, Rhodos, LardosWeg van de drukte en midden in de mooie natuur van Rhodos ligt het luxe Lindian Village. Dit hotel is een perfect adres voor tortelduiven of romantici. Lindian Village heeft luxe kamers in... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 666

Griekenland > Lardos > Griekenland, Rhodos, Lardos
Griekenland, Rhodos, LardosHet Hotel Costa Lindia ligt in Lardos, direct aan het prachtige lange strand met grof kiezels en zand (badslippers aanbevolen). Het dorp Lardos met winkelen en entertainment mogelijkheden ligt op... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 725

Griekenland > Lardos > Griekenland, Rhodos, Lardos
Griekenland, Rhodos, LardosHet hotel staat op slechts 400 m van het strand en op 1,5 km van het stadscentrum van Lardos. Het gebouw, met zijn eindeloze tuinen en afgelegen ligging, biedt gasten rust en ontspanning. De... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 390

Griekenland > Lardos > Griekenland, Rhodos, Lardos
Griekenland, Rhodos, LardosWeg van de drukte en midden in de mooie natuur van Rhodos ligt het luxe Lindian Village. Dit hotel is een perfect adres voor tortelduiven of romantici. Lindian Village heeft luxe kamers in... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 687

Griekenland > Lardos > Griekenland, Rhodos, Lardos
Griekenland, Rhodos, LardosOp een rustige locatie en direct aan het strand ligt hotel Lindos Princess Beach. Echt een plek om met de hele familie naar toe te gaan. Hier is vervelen bijna niet mogelijk zo veel is er te doen... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 662

Griekenland > Lardos > Lindian Village
Lindian VillageWeg van de drukte en midden in de mooie natuur van Rhodos ligt het luxe Lindian Village. Dit hotel is een perfect adres voor tortelduiven of romantici. Lindian Village heeft luxe kamers in romantisch aangelegde, tropische tuinen. Een intiem privéstrand waar je op je \'cabana\' een siësta houdt. En een dine-around concept zodat geen avond-bij-kaarslicht hetzelfde is. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 548

Griekenland > Lardos > Lindos Princess Beach
Lindos Princess BeachOp een rustige locatie en direct aan het strand ligt hotel Lindos Princess Beach. Echt een plek om met de hele familie naar toe te gaan. Hier is vervelen bijna niet mogelijk zo veel is er te doen voor jong en oud. Wil je toch even niets doen, bijvoorbeeld met een boekje in de zon? Pak dan een ligbedje op het strand en genieten maar. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 774