Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Lardos > Griekenland, Rhodos, Lardos
Griekenland, Rhodos, LardosHet hotel bevindt zich aan de zuidoostkust van het eiland Rhodos en is ideaal voor ontspanning en recreatie. Het ligt op een terrein met een grootte van 60 ha, direct aan het prachtige, rustige... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 518

Griekenland > Lardos > Griekenland, Rhodos, Lardos
Griekenland, Rhodos, LardosHet Hotel Costa Lindia ligt in Lardos, direct aan het prachtige lange strand met grof kiezels en zand (badslippers aanbevolen). Het dorp Lardos met winkelen en entertainment mogelijkheden ligt op... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 573

Griekenland > Lardos > Griekenland, Rhodos, Lardos
Griekenland, Rhodos, LardosAdres: Lardos Beach Ligging: pal naast het strandStrand details: strand van het hotel, Zand-/kiezelstrand 50 mAfstand (ca.): naar de luchthaven Diagoras (RHO): 65 km, tot de plaats Lardos: 4... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 658

Griekenland > Lardos > Griekenland, Rhodos, Lardos
Griekenland, Rhodos, LardosHet hotel bevindt zich aan de zuidoostkust van het eiland Rhodos en is ideaal voor ontspanning en recreatie. Het ligt op een terrein met een grootte van 60 ha, direct aan het prachtige, rustige... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 590

Griekenland > Lardos > Griekenland, Rhodos, Lardos
Griekenland, Rhodos, LardosLigging: rustig, pal naast het strandStrand details: Afstand tot het strand: 50 m; Lardos; Zand-/kiezelstrand; vlak aflopendAfstand (ca.): naar de luchthaven Diagoras (RHO): 60 km, tot het... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 562

Griekenland > Lardos > Lindian Village
Lindian VillageWeg van de drukte en midden in de mooie natuur van Rhodos ligt het luxe Lindian Village. Dit hotel is een perfect adres voor tortelduiven of romantici. Lindian Village heeft luxe kamers in romantisch aangelegde, tropische tuinen. Een intiem privéstrand waar je op je \'cabana\' een siësta houdt. En een dine-around concept zodat geen avond-bij-kaarslicht hetzelfde is. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 681

Griekenland > Lardos > Lindos Princess Beach
Lindos Princess BeachOp een rustige locatie en direct aan het strand ligt hotel Lindos Princess Beach. Echt een plek om met de hele familie naar toe te gaan. Hier is vervelen bijna niet mogelijk zo veel is er te doen voor jong en oud. Wil je toch even niets doen, bijvoorbeeld met een boekje in de zon? Pak dan een ligbedje op het strand en genieten maar. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 705