Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Kremasti > Griekenland, Rhodos, Kremasti
Griekenland, Rhodos, KremastiBij appartementen Valsami in Kremasti weten ze precies wat nodig is voor een geslaagde vakantie. De vrolijk gekleurde appartementen zijn ruim en er is volop gezelligheid bij het zwembad. Voor de... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 323

Griekenland > Kremasti > Griekenland, Rhodos, Kremasti
Griekenland, Rhodos, KremastiBij appartementen Valsami in Kremasti weten ze precies wat nodig is voor een geslaagde vakantie. De vrolijk gekleurde appartementen zijn ruim en er is volop gezelligheid bij het zwembad. Voor de... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 436

Griekenland > Kremasti > Griekenland, Rhodos, Kremasti
Griekenland, Rhodos, KremastiLigging:Appartementen Emerald ligt op ongeveer 300 m van het strand van Kremasti. Het centrum van Trianda vindt u op ca. 2 km, het sfeervolle centrum van Kremasti op ca. 1,4 km en het drukke... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 289

Griekenland > Kremasti > Valsami
ValsamiBij appartementen Valsami in Kremasti weten ze precies wat nodig is voor een geslaagde vakantie. De vrolijk gekleurde appartementen zijn ruim en er is volop gezelligheid bij het zwembad. Voor de lunch schuif je aan in een restaurant in de omgeving. Nadat de soutzoukakia en Griekse salade weggespoeld zijn met een straf kopje koffie is het tijd om je handdoek bij het zwembad te leggen. En morgen? Het binnenland van Rhodos maar eens verkennen. De receptionist helpt je graag met het uitstippelen van een mooie route langs olijfbomen, antieke opgravingen en leuke barretjes. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 309