Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Koukounaries > Elivi
EliviPal aan het strand van Koukounaries beach omringd door pijnbomen. Beter kun je de ligging van het moderne en stijlvolle Elivi hotel niet wensen. De smaakvolle kamers laten je met hun knusse balkon geloven dat je wakker wordt in een Griekse film. Bij Elivi heb je aan luxe dan ook geen gebrek. Geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet, of laat je verwennen met een glaasje ouzo bij het zwembad. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1130

Griekenland > Koukounaries > Skiathos Palace
Skiathos PalaceEen hoogtepunt in de natuur: dat is het fraaie hotel Skiathos Palace. Letterlijk welteverstaan, want het hotel ligt hoog, verstopt tussen de pijnbomen op de groene heuvels van Skiathos. De plek voor buitenleven pur sang is gevonden. Dat begint zodra je \'s ochtends met een verse Griekse koffie een blik werpt op de helderblauwe Egeïsche Zee. Als voorbereiding op een middag strand van het populaire Koukounaries of een snorkelavontuur bij een van de andere 66 stranden en baaitjes. Skiathos is één zijn met de natuur, met de zon en de zee. Zo\'n eiland waarvan je hoopt dat het nog lang onontdekt blijft. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 698

Griekenland > Koukounaries > The Lake
The LakeVoel je gelijk thuis door het warme welkom door de eigenaren bij appartementen The Lake. Het complex ligt lekker centraal dus er is hier genoeg te doen. Je bent zo in het centrum en na een minuut of 10 lopen, ligt je handdoekje op het strand van Koukounaries. Blijf je liever in de buurt? Geniet van de Griekse zon op je ligbed bij het zwembad of slenter door de groene rustige omgeving van het appartement. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 549