Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Kiotari > Griekenland, Rhodos, Kiotari
Griekenland, Rhodos, KiotariDit uitstekende hotel in Lindos is een goede keuze voor gezinnen. De belangrijkste uitgaansgebieden bevinden zich op 15. 0 kilometer van het hotel. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 250... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 563

Griekenland > Kiotari > Griekenland, Rhodos, Kiotari
Griekenland, Rhodos, KiotariLigging: Het hotel is bijzonder geschikt voor een rustige en aangename vakantie en het biedt de faciliteiten en de dienstverlening van een uitstekend hotel. Het bevindt zich op een afstand van... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 515

Griekenland > Kiotari > Griekenland, Rhodos, Kiotari
Griekenland, Rhodos, KiotariLigging: Dit hotel ligt op 100 meter afstand van het prachtige strand van Kiotari, op ongeveer 60 km van Rhodos-stad en op slechts 12 km afstand van de beroemde, schilderachtige oude stad van... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 499

Griekenland > Kiotari > Griekenland, Rhodos, Kiotari
Griekenland, Rhodos, KiotariGelegen aan de lange zand/kiezelstrand in Kiotari. Kiotari en 10 kilometer Lindos bieden niet alleen winkels en entertainment mogelijkheden historische bezienswaardigheden zodanig. Zoals de... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 451

Griekenland > Kiotari > Griekenland, Rhodos, Kiotari
Griekenland, Rhodos, KiotariDit uitstekende hotel in Lindos is een goede keuze voor gezinnen. De belangrijkste uitgaansgebieden bevinden zich op 15. 0 kilometer van het hotel. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 250... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 531

Griekenland > Kiotari > Princess Andriana Resort
Princess Andriana ResortPrincess Andriana is met haar vijf sterren een uitstekend hotel. Ze is modern ingericht en heeft sfeervolle kamers. Deze All Inclusive is ruim opgezet en je bent zó op het strand. Van een uitgebreid wellnesscentrum, diverse restaurants tot iedere avond een waterspektakel. Je hoeft je hier zeker niet te vervelen. Deze prinses draagt met recht haar kroon. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 751