Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Hanioti > Ampelia
AmpeliaEven ontsnappen aan de massa. Vanaf je ligbedje kijk je uit op het zwembad met om je heen niets anders dan een prachtige landschap. In appartementen Ampelia overheersen de drie G\'s: Grieks, gezelligheid en gemoedsrust. En heb je zin in iets meer afwisseling? Dan ligt Hanioti op een paar honderd meter verderop. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 485

Griekenland > Hanioti > Dionysos
DionysosDe locatie van appartementencomplex Dionysos is echt ideaal. Binnen 5 minuten loop je met je handdoek naar het strand en in het gezellige centrum van Hanioti ben je ook zo. De combinatie van een rustige omgeving en nabij gelegen winkeltjes maakt jouw verblijf compleet. Daarnaast zijn de studio\'s ook voorzien van een moderne en elegante inrichting. Jouw vakantie kan niet meer stuk! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 476

Griekenland > Hanioti > Grecotel Pella Beach
Grecotel Pella BeachEen vakantie bij het volledig gerenoveerde Grecotel Pella Beach betekent een verblijf aan het strand voor onbeperkt met de zon mee draaien en pootje baden in zee. Kinderen vinden het hier heerlijk, want het strand loopt langzaam af. Kinderen die minder goed kunnen stilzitten racen naar de miniclubs. Animatie voor peuters tot tieners wordt verzorgd. En de kamers? Die zijn fris en fruitig. Het is aanlokkelijk om hier de hele dag te vertoeven. Het betekent ook genieten van smakelijk eten. Om de Griekse dorpssfeer te proeven loop je het centrum van Hanioti in. Daarmee is het vakantieplaatje helemaal rond. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 584