Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Dassia > Dassia Beach
Dassia BeachPlons! Geen beter begin van de dag dan met een duik vanaf de privé-steiger van het Dassia Beach hotel in Dassia op Corfu. Klaar om kennis te maken met oprechte Griekse gastvrijheid. Bij het smakelijke terrasontbijt aan de Egeïsche Zee. En dat lekkere boek? Dat lees je in een ruk uit in de natuurlijke schaduw van de olijf- en eucalyptusbomen. De hele dag zon en zee. Relax! Hier kun je vakantievieren zoals vakantievieren is bedoeld. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 297

Griekenland > Dassia > Elea Beach
Elea BeachHotel Elea Beach in Dassia is zo\'n hotel waar je je gelijk thuis voelt. Het heeft een heerlijke ligging direct aan het kiezelstrand en de zee. Ideaal voor de zonaanbidders en watersporters. Niet zo\'n strandliefhebber? Geen probleem, Elea Beach heeft twee zoutwater zwembaden en kinderbad. Ook zijn de kamers afgelopen jaar gerenoveerd en hebben een moderne en frisse uitstraling. Het vriendelijke personeel doet zijn uiterste best. Probeer vooral de zelfgemaakte ijsspecialiteiten en maak na het eten een fijne wandeling langs het strand. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 541

Griekenland > Dassia > Grecotel LUX.ME Daphnila Bay Dassia
Grecotel LUX.ME Daphnila Bay DassiaIn Grecotel Daphnila Bay zal niemand zich vervelen. Sport, spel en ontspanning komen hier samen. Ook de kinderen vermaken zich opperbest in de speeltuin of de miniclub. \'s Avonds met het hele gezin genieten van de gevarieerde buffetten en daarna nog een ijsje. Alles is inbegrepen. Ook zonder kinderen is dit hotel een prima vakantieadres, trakteer jezelf op een dagje spa of geniet van het mooie en groene uitzicht. En zoals je van een Grecotel mag verwachten, word je hier in de watten gelegd. Tijdens de winter 2017-2018 wordt een groot deel van het hotel vernieuwd, waaronder alle bungalowkamers. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 694

Griekenland > Dassia > Griekenland, Corfu, Dassia
Griekenland, Corfu, DassiaGelegen op een glooiende helling, aan de rand van Dassia met vele bars, cafés, winkels en uitgaansgelegenheden. Het lange, langzaam aflopende zand- en kiezelstrand ligt op ongeveer 400 meter aan... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 364

Griekenland > Dassia > Griekenland, Corfu, Dassia
Griekenland, Corfu, DassiaLigging: Het hotel ligt in de olijfbossen aan de kust van Dassia en is omgeven door bomen en kleurrijke tuinen die naar beneden naar de vlakbij gelegen zee en het strand leiden. Het ligt op 11... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 585

Griekenland > Dassia > Griekenland, Corfu, Dassia
Griekenland, Corfu, DassiaAppartementen Siorra Alessandra is een echt pareltje van Corfu en bovendien van SolFly. Dit kleinschalige appartementencomplex is gebouwd in traditionele Corfu-stijl en sommige bungalows zijn... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 259

Griekenland > Dassia > Griekenland, Corfu, Dassia
Griekenland, Corfu, DassiaLigging: Dit moderne en comfortabele hotel is gelegen in het centrum van Dassia, op slechts 300 m afstand van het strand. Dassia is gelegen aan een van de mooiste stukjes kust van het eiland en is... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 447

Griekenland > Dassia > Griekenland, Corfu, Dassia
Griekenland, Corfu, DassiaDit eenvoudige hotel verwelkomt u in Dassia Bay. Het hotel ligt op 100 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Het dichtstbijzijnde openbare... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 262

Griekenland > Dassia > Griekenland, Corfu, Dassia
Griekenland, Corfu, DassiaHet complex van Karda Beach is opgebouwd uit bungalows. Hier geniet u dus van alle faciliteiten van een gewoon hotel en de luxe van uw eigen bungalow. Karda Beach is bovendien uitermate geschikt... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 291

Griekenland > Dassia > Griekenland, Corfu, Dassia
Griekenland, Corfu, DassiaThe hotel is located in Dassia on Corfu Island. U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 321

Griekenland > Dassia > Griekenland, Corfu, Dassia
Griekenland, Corfu, DassiaDit prachtige Hotel Palma Boutique is volledig gerenoveerd en biedt u een comfortabel verblijf op Corfu. Echt relaxen en genieten van uw vakantie doet u in Palma Boutique. Het is gelegen in een... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 574

Griekenland > Dassia > Griekenland, Corfu, Dassia
Griekenland, Corfu, DassiaAppartementen Maria op Corfu straalt rust en ontspanning uit. Dit prachtige complex, met mooie omgeving geeft u de kans heerlijk bij te komen en te genieten van een welverdiende vakantie. In de... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 210

Griekenland > Dassia > Griekenland, Corfu, Dassia
Griekenland, Corfu, DassiaAppartementen Maria op Corfu straalt rust en ontspanning uit. Dit prachtige complex, met mooie omgeving geeft u de kans heerlijk bij te komen en te genieten van een welverdiende vakantie. In de... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 435

Griekenland > Dassia > Griekenland, Corfu, Dassia
Griekenland, Corfu, DassiaDit prachtige Hotel Palma Boutique is volledig gerenoveerd en biedt u een comfortabel verblijf op Corfu. Echt relaxen en genieten van uw vakantie doet u in Palma Boutique. Het is gelegen in een... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 723

Griekenland > Dassia > Griekenland, Corfu, Dassia
Griekenland, Corfu, DassiaThe hotel is located in Dassia on Corfu Island. U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 374

volgende pagina >>