Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Boukari > Golden Sunset
Golden SunsetGezellig kleinschalig familie hotel, dat is Golden Sunset. Gelegen in een klein vissersdorp op slechts een steenworp afstand van het strand en de haven. Ga er op uit en proef de verse vis in een van de restaurants in het dorp. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 482

Griekenland > Boukari > Griekenland, Corfu, Boukari
Griekenland, Corfu, BoukariAppartementen Sofia is een perfecte accommodatie voor stelletjes die willen genieten van rust, ontspanning en een mooie omgeving. Appartementen Sofia heeft een goede locatie, een prachtige... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 406

Griekenland > Boukari > Griekenland, Corfu, Boukari
Griekenland, Corfu, BoukariDit hotel is rustig gelegen en wordt omringd door olijfbomen en andere vegetatie. Het kleine zandstrand en de haven van Boukari liggen op 70 meter afstand en hier kunnen de gasten heerlijk... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 446

Griekenland > Boukari > Griekenland, Corfu, Boukari
Griekenland, Corfu, BoukariAppartementen Sofia is een perfecte accommodatie voor stelletjes die willen genieten van rust, ontspanning en een mooie omgeving. Appartementen Sofia heeft een goede locatie, een prachtige... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 644

Griekenland > Boukari > Griekenland, Corfu, Boukari
Griekenland, Corfu, BoukariDit hotel is rustig gelegen en wordt omringd door olijfbomen en andere vegetatie. Het kleine zandstrand en de haven van Boukari liggen op 70 meter afstand en hier kunnen de gasten heerlijk... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 641