Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Barbati > Griekenland, Corfu, Barbati
Griekenland, Corfu, BarbatiAppartementen Riviera Barbati op het prachtige Corfu is uitermate geschikt voor de vakantieganger die in alle rust wil ontspannen. Door de gunstige en rustgevende locatie - direct aan het strand... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 549

Griekenland > Barbati > Griekenland, Corfu, Barbati
Griekenland, Corfu, BarbatiAppartementen, 3 sterren U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 433

Griekenland > Barbati > Griekenland, Corfu, Barbati
Griekenland, Corfu, BarbatiAppartementen, 3 sterren U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 503

Griekenland > Barbati > Griekenland, Corfu, Barbati
Griekenland, Corfu, BarbatiAppartementen Riviera Barbati op het prachtige Corfu is uitermate geschikt voor de vakantieganger die in alle rust wil ontspannen. Door de gunstige en rustgevende locatie - direct aan het strand... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 693

Griekenland > Barbati > Nautilus Barbati
Nautilus BarbatiBij hotel Nautilus Barbati kun je tot rust komen en even zuurstof bijtanken. Dit hotel ligt namelijk in de groene heuvels van Barbati en heeft een waanzinnig uitzicht op zee. De kamers hebben een bescheiden en traditionele inrichting, maar met zo\'n uitzicht heb je eigenlijk ook niet veel meer nodig. Naast het fijne zwembad vind je hier een zonneterras met een bar aan zee, hiervoor moet je wel even een klim maken maar dan heb je ook wat. Heerlijk in de zon genieten van het water dat tegen de rotsen kabbelt of pak je snorkelspullen om de onderwaterwereld te ontdekken, wat wil je nog meer tijdens je vakantie? U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 457

Griekenland > Barbati > Riviera Barbati
Riviera BarbatiDompel je onder in de luxe van een eigen appartement aan zee. In het mooie en trendy Barbati vind je Riviera Barbati. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien, compleet uitgerust en beschikken zelfs over een eigen oprit voor de huurauto. Verwen jezelf eens en kies voor een appartement met privézwembad. Even onder de mensen zijn? Natuurlijk kun je ook gewoon gebruik maken van het algemene grote zwembad. Hier vind je ook de bar, waar je heerlijk verfrissende drankjes kunt halen en het restaurant. Loop je een stukje verder, dan sta je na enkele meters al op het strand. Ideaal! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 504