Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Argassi > Boletsos Beach
Boletsos BeachIn Boletsos Beach in Argassi op Zakynthos ontwaak je \'s ochtends met alles wat je van Griekenland verwacht: zon en kilometers zee. Met zo\'n omgeving ga je als vanzelf in de relaxstand. Zwembad wissel je af met strand, van je boek kijk je alleen op voor een praatje met het vriendelijke personeel. En, weg van het ligbed is een dagtrip zo gemaakt, bijvoorbeeld naar Zakynthos-stad. Daar of in Argassi kun je heerlijk eten in taverna\'s, als je geen zin hebt om te koken en het supermarktje dichtbij links laat liggen. Want hé, het is vakantie! Eigenaresse Sia verklapt de beste eetadresjes en vraagt de volgende dag persoonlijk of haar geheimtip beviel. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 465

Griekenland > Argassi > Contessa
ContessaHotel Contessa wordt geroemd om het zeer behulpzame en vriendelijke personeel. Zij doen er echt alles aan om jouw verblijf zo geweldig mogelijk te maken. Dit is Griekse gastvrijheid zoals het hoort te zijn. De uitstekende ligging zorgt ervoor dat de winkels, gezellige restaurants en het zandstrand van Argassi te bereiken zijn op loopafstand. Het hotel bestaat uit verschillende gebouwen, gelegen rondom het zwembad met apart kinderbad. De keuken serveert heerlijke en gevarieerde gerechten, maar mocht je \'s avonds liever buiten de deur eten, dan is dat natuurlijk ook geen probleem. Het fijne is dat je kunt kiezen uit verschillende verzorgingen, dus er is voor ieder wat wils. Hotel Contessa heet je van harte welkom! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 453

Griekenland > Argassi > Diana Palace
Diana PalaceRustig wakker worden. Niet van de wekker maar omdat je klaar bent met slapen. Dat is fijn, dat is vakantie. Dan bedenken waar je zin in hebt. Sowieso in zon, maar dat zit wel goed op Zakynthos. Dan de hoeveelheid entertainment; wordt het een rustige dag bij het rustige zwembad, of misschien zonnen op een afgelegen strand? Of juist veel gezelligheid en entertainment bij het levendige zwembad en de gezellige bar van Diana Palace. Verzin het maar, het kan allemaal. Het is tenslotte jouw vakantie. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 600

Griekenland > Argassi > Griekenland, Zakynthos, Argassi
Griekenland, Zakynthos, ArgassiHotel, 3 sterren U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 557

Griekenland > Argassi > Griekenland, Zakynthos, Argassi
Griekenland, Zakynthos, ArgassiLigging:Edelweiss Appartementen ligt op circa 200 meter van het centrum van het gezellige Argassi en op ongeveer 350 meter van het strand. Op korte loopafstand vindt u diverse winkels,... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 392

Griekenland > Argassi > Griekenland, Zakynthos, Argassi
Griekenland, Zakynthos, ArgassiLigging:Zakantha Beach is gelegen in het kustdorp Argassi op ca. 200 m. van het centrum en op ca. 20 m. van het strand. Er is een bushalte op ca. 200 m. en diverse winkels vindt u op ca. 100 m.... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 411

Griekenland > Argassi > Griekenland, Zakynthos, Argassi
Griekenland, Zakynthos, ArgassiLigging:Contessa Hotel ligt ca. 100 m. van het centrum van Argassi en ca. 300 m. van het strand. Er is een bushalte op ca. 200 m. afstand en in de directe omgeving vindt u verrassende winkeltjes,... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 307

Griekenland > Argassi > Griekenland, Zakynthos, Argassi
Griekenland, Zakynthos, ArgassiLigging:Bella Dimitra Hotel is gelegen in het centrum van Argassi en op ongeveer 70 m van het strand. In de directe omgeving vindt u diverse winkels, restaurants en bars. Vlak bij het hotel vindt... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 348

Griekenland > Argassi > Griekenland, Zakynthos, Argassi
Griekenland, Zakynthos, ArgassiLigging:Het Papillon Aparthotel ligt in het centrum van Argassi en op ongeveer 100 m van het zandstrand. Zakynthos-Stad vindt op ca. 3 km. Het openbaar vervoer treft u op ongeveer 100 m... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 362

Griekenland > Argassi > Griekenland, Zakynthos, Argassi
Griekenland, Zakynthos, ArgassiLigging:Mimoza Aparthotel ligt direct aan een smal strand en in het gezellige centrum van Argassi met diverse winkels en restaurants. Het openbaar vervoer treft u direct voor het hotel. Het... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 361

Griekenland > Argassi > Griekenland, Zakynthos, Argassi
Griekenland, Zakynthos, ArgassiLigging: Paradise Hotel is gelegen op ca. 500 m. van het centrum van Argassi en ligt direct aan het zandstrand. In de directe omgeving (ca. 200 m.) van het hotel vindt u gezellige Griekse... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 347

Griekenland > Argassi > Griekenland, Zakynthos, Argassi
Griekenland, Zakynthos, ArgassiLigging:Porto Iliessa Hotel ligt direct aan een smal strand (te bereiken via een trap) en in het centrum van Argassi. In de directe omgeving vindt u tal van winkeltjes, restaurantjes en bars. Een... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 346

Griekenland > Argassi > Griekenland, Zakynthos, Argassi
Griekenland, Zakynthos, ArgassiLigging:Krinas Hotel ligt op ongeveer 500 meter van het centrum van Argassi en op circa 700 meter van het strand. Het centrum van Zakynthos-Stad ligt op ongeveer 3 kilometer en op circa 500 meter... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 332

Griekenland > Argassi > Griekenland, Zakynthos, Argassi
Griekenland, Zakynthos, ArgassiLigging: Family Inn Hotel ligt slechts 150 m van het zandstrand. Op weg naar het gezellige centrum van Argassia (ca. 250 m), komt u na 100 m. al de eerste winkeltjes tegen. Een openbare bus treft... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 354

Griekenland > Argassi > Griekenland, Zakynthos, Argassi
Griekenland, Zakynthos, ArgassiLigging:Locanda Hotel ligt direct aan het strand en op ongeveer 5 minuten loopafstand van het gezellige centrum van Argassi. Zakanthos-stad ligt op ca. 4,5 km afstand. Een bushalte treft u op 200... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 512

volgende pagina >>