Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Argassi > Boletsos Beach
Boletsos BeachIn Boletsos Beach in Argassi op Zakynthos ontwaak je \'s ochtends met alles wat je van Griekenland verwacht: zon en kilometers zee. Met zo\'n omgeving ga je als vanzelf in de relaxstand. Zwembad wissel je af met strand, van je boek kijk je alleen op voor een praatje met het vriendelijke personeel. En, weg van het ligbed is een dagtrip zo gemaakt, bijvoorbeeld naar Zakynthos-stad. Daar of in Argassi kun je heerlijk eten in taverna\'s, als je geen zin hebt om te koken en het supermarktje dichtbij links laat liggen. Want hé, het is vakantie! Eigenaresse Sia verklapt de beste eetadresjes en vraagt de volgende dag persoonlijk of haar geheimtip beviel. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 377

Griekenland > Argassi > Contessa
ContessaHotel Contessa wordt geroemd om het zeer behulpzame en vriendelijke personeel. Zij doen er echt alles aan om jouw verblijf zo geweldig mogelijk te maken. Dit is Griekse gastvrijheid zoals het hoort te zijn. De uitstekende ligging zorgt ervoor dat de winkels, gezellige restaurants en het zandstrand van Argassi te bereiken zijn op loopafstand. Het hotel bestaat uit verschillende gebouwen, gelegen rondom het zwembad met apart kinderbad. De keuken serveert heerlijke en gevarieerde gerechten, maar mocht je \'s avonds liever buiten de deur eten, dan is dat natuurlijk ook geen probleem. Het fijne is dat je kunt kiezen uit verschillende verzorgingen, dus er is voor ieder wat wils. Hotel Contessa heet je van harte welkom! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 480

Griekenland > Argassi > Diana Palace
Diana PalaceRustig wakker worden. Niet van de wekker maar omdat je klaar bent met slapen. Dat is fijn, dat is vakantie. Dan bedenken waar je zin in hebt. Sowieso in zon, maar dat zit wel goed op Zakynthos. Dan de hoeveelheid entertainment; wordt het een rustige dag bij het rustige zwembad, of misschien zonnen op een afgelegen strand? Of juist veel gezelligheid en entertainment bij het levendige zwembad en de gezellige bar van Diana Palace. Verzin het maar, het kan allemaal. Het is tenslotte jouw vakantie. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 888

Griekenland > Argassi > Griekenland, Zakynthos, Argassi
Griekenland, Zakynthos, ArgassiLigging: Edelweiss Appartementen in ArgassiEdelweiss Appartementen ligt op circa 300 meter van het centrum van het gezellige Argassi en op ongeveer 350 meter van het strand. Op korte loopafstand... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 516

Griekenland > Argassi > Griekenland, Zakynthos, Argassi
Griekenland, Zakynthos, ArgassiHotel, 3 sterren U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 530

Griekenland > Argassi > Griekenland, Zakynthos, Argassi
Griekenland, Zakynthos, ArgassiLigging: Paradise Hotel in ArgassiParadise Hotel is gelegen op ca. 500 m. van het centrum van Argassi en ligt direct aan het zandstrand. In de directe omgeving (ca. 200 m.) van het hotel vind je... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 357

Griekenland > Argassi > Griekenland, Zakynthos, Argassi
Griekenland, Zakynthos, ArgassiLigging: Mimoza Aparthotel in ArgassiMimoza Aparthotel ligt direct aan een smal zand-/kiezelstrand en in het gezellige centrum van Argassi met diverse winkels en restaurants. Het openbaar vervoer... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 371

Griekenland > Argassi > Griekenland, Zakynthos, Argassi
Griekenland, Zakynthos, ArgassiLigging: Papillon Aparthotel in ArgassiHet Papillon Aparthotel ligt in het centrum van Argassi en op ongeveer 100 m van het zand-/kiezelstrand. Zakynthos-Stad vind je op ca. 3 km. Het openbaar... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 372

Griekenland > Argassi > Griekenland, Zakynthos, Argassi
Griekenland, Zakynthos, ArgassiLigging: Bella Dimitra Hotel in ArgassiBella Dimitra Hotel is gelegen in het centrum van Argassi en op ongeveer 70 m van het zandstrand. In de directe omgeving vind je diverse winkels, restaurants... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 358

Griekenland > Argassi > Griekenland, Zakynthos, Argassi
Griekenland, Zakynthos, ArgassiLigging: Contessa Hotel in ArgassiContessa Hotel ligt ca. 100 m. van het centrum van Argassi en ca. 300 m. van het strand. Er is een bushalte op ca. 200 m. afstand en in de directe omgeving vind... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 322

Griekenland > Argassi > Griekenland, Zakynthos, Argassi
Griekenland, Zakynthos, ArgassiLigging: Zakantha Beach in ArgassiZakantha Beach is gelegen in het kustdorp Argassi op ca. 200 m van het centrum en op ca. 20 m van het zandstrand. Er is een bushalte op ca. 200 m en diverse... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 421

Griekenland > Argassi > Griekenland, Zakynthos, Argassi
Griekenland, Zakynthos, ArgassiLigging: Diana Palace Hotel in ArgassiDiana Palace Hotel is gelegen middenin Argassi, één van de bekendste badplaatsen van Zakynthos. Het zandstrand is gelegen op ca. 200 m. Op ca. 3 km afstand... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 755

Griekenland > Argassi > Griekenland, Zakynthos, Argassi
Griekenland, Zakynthos, ArgassiLigging: Anemona Beach in ArgassiHet Anemona Beach ligt direct aan zee, op ongeveer 600 meter vanaf het openbare strand en het centrum van Argassi. Het openbaar vervoer ligt op zo\'n 100 meter... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 433

Griekenland > Argassi > Griekenland, Zakynthos, Argassi
Griekenland, Zakynthos, ArgassiLigging: Iliessa Beach Hotel in ArgassiIliessa Beach Hotel ligt direct aan het smalle zandstrand (openbaar en te bereiken via een trap) en in het centrum van Argassi. Het centrum van... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 364

Griekenland > Argassi > Griekenland, Zakynthos, Argassi
Griekenland, Zakynthos, ArgassiLigging: Locanda Hotel in ArgassiLocanda Hotel ligt op ca. 50 m van het zandstrand en op ongeveer 5 minuten loopafstand van het gezellige centrum van Argassi. Zakanthos-stad ligt op ca. 4,5 km... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 660

volgende pagina >>