Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Anaxos > Griekenland, Lesbos, Anaxos
Griekenland, Lesbos, AnaxosLigging: Christina\'s Gardens in AnaxosChristina\'s Gardens ligt op ongeveer 250 meter van het strand en de boulevard. Het prachtige centrum van Petra vind je op ca. 2,5 kilometer en het centrum van... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 269

Griekenland > Anaxos > Griekenland, Lesbos, Anaxos
Griekenland, Lesbos, AnaxosLigging: Thalia Luxury Appartementen in AnaxosThalia Luxury Appartementen is gelegen op ca. 150 meter van het openbare zandstrand en vlak bij de gezellige boulevard. In de directe omgeving zijn... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 326

Griekenland > Anaxos > Harris
HarrisKrekels zingen om het hardst . Een warm eilandbriesje waait door de olijfbomen. Kruidige geuren van geroosterd vlees dringen je neusgaten binnen. Yassou Ellada! Bij Harris is het niet moeilijk om helemaal in de Griekse vakantiemodus te komen. In dit fijne appartementencomplex voelt iedereen zich meteen thuis. Een ontspannen sfeer, een schoon bed, een zwembad voor de deur en een fijn uitzicht over de baai; meer heeft een mens niet nodig om helemaal tot rust te komen. In het typische Griekse dorpje Anaxos staan de blauwe stoeltjes en tafeltjes aan zee klaar en je bent zo in het gezellige Petra en het mooie Molyvos. Ook de andere hotspots van Lesbos kun je vanuit hier gemakkelijk verkennen. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 415

Griekenland > Anaxos > Yakinthos Garden
Yakinthos GardenVier vakantie op Lesbos bij Yakinthos Garden. Het complex met ruime, moderne appartementen is een tweede thuis. De laptop of iPad kan gewoon mee in de koffer, want er is gratis wifi. Bij de zwembadbar heerlijk onder het genot van een drankje van het uitzicht genieten en een snack bestellen? Dat kan natuurlijk. Vanuit Yakinthos Garden is het een paar minuten lopen naar de bakker en minimarkt. Wel even de heuvel op en af. In Anaxos ligt het heerlijke strand er fijn bij en bij de tavernen komen smakelijke gerechten je tegemoet. Een dagje erop uit? Als je een auto huurt, ben je lekker mobiel. Van dorp naar dorp het eiland rond. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 439