Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Analipsi > Griekenland, Kreta, Analipsi
Griekenland, Kreta, AnalipsiDit hotel ligt aan een privéstrand op slechts 500 meter van het pittoreske dorpje Analipsis en ongeveer 4 km van het beroemde Chersonissos, terwijl de stad Herakleion en het paleis van Knossos op... U reist met Op vakantie vanaf Eelde.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 585

Griekenland > Analipsi > Griekenland, Kreta, Analipsi
Griekenland, Kreta, AnalipsiLigging: Dit hotel is gebouwd in de stijl van een Kretenzer dorp en beschikt over meerdere gebouwen die omringd worden door een schitterende tuin. Het hotel en de zee worden slechts door een weg... U reist met Op vakantie vanaf Eelde.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 469

Griekenland > Analipsi > Griekenland, Kreta, Analipsi
Griekenland, Kreta, AnalipsiJe voelt het meteen als je richting je kamer loopt. De rust en ruimte geven je meteen dat vakantiegevoel. Hotel Lyttos Beach mag zich gelukkig prijzen met een ligging aan één van de mooiste... U reist met Op vakantie vanaf Eelde.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 597

Griekenland > Analipsi > Griekenland, Kreta, Analipsi
Griekenland, Kreta, AnalipsiLigging: Dit hotel ligt op ongeveer 20 kilometer ten oosten van Heraklion en de internationale luchthaven. Het kleine hotelstrand ligt op slechts ongeveer 10 meter, het grote openbare zandstrand... U reist met Op vakantie vanaf Eelde.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 501

Griekenland > Analipsi > Griekenland, Kreta, Analipsi
Griekenland, Kreta, AnalipsiLigging: Dit hotel is gebouwd in de stijl van een Kretenzer dorp en beschikt over meerdere gebouwen die omringd worden door een schitterende tuin. Het hotel en de zee worden slechts door een weg... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 457

Griekenland > Analipsi > Griekenland, Kreta, Analipsi
Griekenland, Kreta, AnalipsiJe voelt het meteen als je richting je kamer loopt. De rust en ruimte geven je meteen dat vakantiegevoel. Hotel Lyttos Beach mag zich gelukkig prijzen met een ligging aan één van de mooiste... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 691

Griekenland > Analipsi > Griekenland, Kreta, Analipsi
Griekenland, Kreta, AnalipsiLigging: Dit hotel ligt op ongeveer 20 kilometer ten oosten van Heraklion en de internationale luchthaven. Het kleine hotelstrand ligt op slechts ongeveer 10 meter, het grote openbare zandstrand... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 517

Griekenland > Analipsi > Griekenland, Kreta, Analipsi
Griekenland, Kreta, AnalipsiAparthotel, 4 sterren U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 431

Griekenland > Analipsi > Lyttos Beach
Lyttos BeachJe voelt het meteen als je richting je kamer loopt. De rust en ruimte geven je meteen dat vakantiegevoel. Hotel Lyttos Beach mag zich gelukkig prijzen met een ligging aan één van de mooiste stranden aan de noordkust van Kreta. Dat wordt een lekkere tijd. Strandje pakken, een potje beachvolleybal of tennis, een boek lezen... Terwijl de kinderen de hele dag de glijbanen af roetsjen of bij de miniclub druk bezig zijn met knipsels en plaksels. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen en het smaakt je erg goed, dus je schept lekker een tweede keer op. Uitbuiken doe je op de fijne kamer, in de Familiesuite is ruimte genoeg. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 702

Griekenland > Analipsi > TUI SENSATORI Resort Atlantica Caldera Palace
TUI SENSATORI Resort Atlantica Caldera PalaceWereldkeuken en spa meets Griekenland. Welkom bij het allereerste TUI SENSATORI hotel dat de lat hoog legde voor alle andere hotels. Luxe kamers, laid-back muziek, privé zwembaden. Hier zou je zomaar aan kunnen wennen! Elke gast is haast koning in huis. Door de speciale zones in en rondom het hotel is er voor iedereen een extra fijne plek te vinden. Een adults only zone bij het zwembad in pure rust te genieten en een apart zwembad met een kleine waterparadijs voor de kinderen. Zo geeft iedereen een eigen invulling aan de vakantie. En de maaltijden zijn net zo afwisselend. Van Mexicaans tot Thais. Een vakantie is hier werelds! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 836