Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Amoudara > Agapi Beach
Agapi BeachHotel Agapi Beach is er één om verliefd op te worden. Een toepasselijke naam voor dit All Inclusive direct aan het lange zandstrand van Amoudara. Compleet met drie zwembaden voor die frisse duik, een tennisbaan om een balletje te slaan, comfortabele kamers én een uitgebreid All inclusive met een ruime keuze aan restaurants, ook à la carte. Kinderen krijgen wat extra aandacht. Met speciale kindermenu\'s en kinderanimatie is dit hotel ook erg prettig. Voor alle vakantievierders heeft het hotel iets in huis. Ook buiten het complex vermaak je je goed. De stad Heraklion zit vol met cultuur en historie. De andere kant op vind je Rethymnon, een sfeervolle voormalige Venetiaanse stad. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 739

Griekenland > Amoudara > Apollonia Beach Resort & Spa
Apollonia Beach Resort & SpaSamen of met het hele gezin van een volwaardige All Inclusive vakantie genieten? Apollonia Beach Resort & Spa biedt het hele pakket. Kinderen zijn in hun nopjes bij de miniclub. Van kleuters tot tieners: het enthousiaste animatieteam van het hotel organiseert originele activiteiten. En iedereen wordt ook met smakelijk eten zoet gehouden. Want daar weten ze hier wel raad mee. Het uitstekende restaurant heeft een wisselend buffet en voor Griekse, Italiaanse en Aziatisch specialiteiten zijn er drie à la carte restaurants. Dat is smullen. En niet te vergeten de zwembaden voor een zonnebad en frisse duik én de ideale ligging pal aan het strand. Inpakken maar! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 856

Griekenland > Amoudara > Creta Beach
Creta BeachCreta Beach biedt het hele pakket. Dit moderne All Inclusive hotel is met haar nette ruime kamers en vele faciliteiten geschikt voor het hele gezin. Zo kun je genieten in de wellness of een verfrissende duik nemen in het zwembad. De ligging van Hotel Creta Beach is ideaal, direct aan het strand en in het levendige centrum van Amoudara. Zie je het al voor je: zittend op het terras met een drankje en een indrukwekkend uitzicht op zee. Klinkt goed toch? Bij hotel Creta Beach hoef je nergens aan te denken, behalve aan genieten. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1145

Griekenland > Amoudara > Griekenland, Kreta, Amoudara
Griekenland, Kreta, AmoudaraHotel Agapi Beach is er één om verliefd op te worden. Een toepasselijke naam voor dit All Inclusive direct aan het lange zandstrand van Amoudara. Compleet met drie zwembaden voor die frisse duik,... U reist met Op vakantie vanaf Eelde.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 720

Griekenland > Amoudara > Griekenland, Kreta, Amoudara
Griekenland, Kreta, AmoudaraBinnenkomen bij TIME TO SMILE Minoa voelt fijn. Je bent helemaal verrast als je de looks ziet van deze beauty, je tweede thuis dicht bij zee. Het is hier intiem en aangenaam modern. Pak je koffer... U reist met Op vakantie vanaf Eelde.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 603

Griekenland > Amoudara > Griekenland, Kreta, Amoudara
Griekenland, Kreta, AmoudaraHet strandresort ligt direct aan het strand van Amoudara, op 7 km van het centrum van Heraklion. Het centrum van Amoudara ligt op loopafstand, terwijl het stadscentrum van Heraklion met het... U reist met Op vakantie vanaf Eelde.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 567

Griekenland > Amoudara > Griekenland, Kreta, Amoudara
Griekenland, Kreta, AmoudaraLigging: Uncle George in AmoudaraUncle George ligt in het gezellige centrum van Amoudara en op ongeveer 250 meter van het openbare strand. In de directe omgeving vind je diverse restaurantjes,... U reist met Op vakantie vanaf Eelde.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 414

Griekenland > Amoudara > Griekenland, Kreta, Amoudara
Griekenland, Kreta, AmoudaraArmen omhoog en roetsjen maar! Van de multi-lane glijbaan ga je met de hele familie. Je hebt gratis en onbeperkt entree tot het aquapark van SPLASHWORLD Atlantica Akti Zeus. Niet alleen de... U reist met Op vakantie vanaf Eelde.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 652

Griekenland > Amoudara > Griekenland, Kreta, Amoudara
Griekenland, Kreta, AmoudaraInspannen en ontspannen gaan hier hand in hand. Het is dé plek voor een actieve vakantie. In deze TUI MAGIC LIFE ben je welkom vanaf 16 jaar. Doe mee aan een pittige sportles en geniet daarna op... U reist met Op vakantie vanaf Eelde.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 749

Griekenland > Amoudara > Griekenland, Kreta, Amoudara
Griekenland, Kreta, AmoudaraBinnenkomen bij TIME TO SMILE Minoa voelt fijn. Je bent helemaal verrast als je de looks ziet van deze beauty, je tweede thuis dicht bij zee. Het is hier intiem en aangenaam modern. Pak je koffer... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 633

Griekenland > Amoudara > Griekenland, Kreta, Amoudara
Griekenland, Kreta, AmoudaraHet strandresort ligt direct aan het strand van Amoudara, op 7 km van het centrum van Heraklion. Het centrum van Amoudara ligt op loopafstand, terwijl het stadscentrum van Heraklion met het... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 531

Griekenland > Amoudara > Griekenland, Kreta, Amoudara
Griekenland, Kreta, AmoudaraArmen omhoog en roetsjen maar! Van de multi-lane glijbaan ga je met de hele familie. Je hebt gratis en onbeperkt entree tot het aquapark van SPLASHWORLD Atlantica Akti Zeus. Niet alleen de... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 646

Griekenland > Amoudara > Griekenland, Kreta, Amoudara
Griekenland, Kreta, AmoudaraInspannen en ontspannen gaan hier hand in hand. Het is dé plek voor een actieve vakantie. In deze TUI MAGIC LIFE ben je welkom vanaf 16 jaar. Doe mee aan een pittige sportles en geniet daarna op... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 831

Griekenland > Amoudara > Griekenland, Kreta, Amoudara
Griekenland, Kreta, AmoudaraHotel Agapi Beach is er één om verliefd op te worden. Een toepasselijke naam voor dit All Inclusive direct aan het lange zandstrand van Amoudara. Compleet met drie zwembaden voor die frisse duik,... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 730

Griekenland > Amoudara > Griekenland, Kreta, Amoudara
Griekenland, Kreta, AmoudaraSamen of met het hele gezin van een volwaardige All Inclusive vakantie genieten? Apollonia Beach Resort & Spa biedt het hele pakket. Kinderen zijn in hun nopjes bij de miniclub. Van kleuters tot... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 617

volgende pagina >>