Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Agios Ioannis > Griekenland, Corfu, Agios Ioannis
Griekenland, Corfu, Agios IoannisDit comfortabele hotel is ideaal voor gezinnen en is gevestigd in Aghios Ioannis. Het etablissement ligt op 8. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 558

Griekenland > Agios Ioannis > Griekenland, Corfu, Agios Ioannis
Griekenland, Corfu, Agios IoannisDit hotel ligt 200 meter van het centrum van het resort waar bars en winkels zijn en op 15 kilometer van Corfu-stad. De bushalte is direct bij de ingang van het resort, 200 meter... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 780

Griekenland > Agios Ioannis > Griekenland, Corfu, Agios Ioannis
Griekenland, Corfu, Agios IoannisDit hotel ligt aan de zuidoostkust van Corfu, in het vakantiegebied van Agios Ioannis. Het complex wordt door bossen omgeven, ligt iets hoger en wordt slechts door een kustweg van het brede... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 614

Griekenland > Agios Ioannis > Griekenland, Corfu, Agios Ioannis
Griekenland, Corfu, Agios IoannisDit hotel ligt 200 meter van het centrum van het resort waar bars en winkels zijn en op 15 kilometer van Corfu-stad. De bushalte is direct bij de ingang van het resort, 200 meter... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 610

Griekenland > Agios Ioannis > Griekenland, Corfu, Agios Ioannis
Griekenland, Corfu, Agios IoannisDit mooie hotel is ideaal voor gezinnen. Het bevindt zich in Aghios Ioannis. De accommodatie ligt op 8. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 788

Griekenland > Agios Ioannis > Griekenland, Corfu, Agios Ioannis
Griekenland, Corfu, Agios IoannisDit hotel ligt aan de zuidoostkust van Corfu, in het vakantiegebied van Agios Ioannis. Het complex wordt door bossen omgeven, ligt iets hoger en wordt slechts door een kustweg van het brede... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 811

Griekenland > Agios Ioannis > Lefkas Blue Residence
Lefkas Blue ResidenceDit is één van de best bewaarde geheimen van het mooie eiland Lefkas. Verscholen achter een brede groene haag, ligt het pareltje Lefkas Blue Residence. De ruime en luxe appartementen zijn heerlijk om uw welverdiende vakantie in door te brengen. Bij het zwembad komt u helemaal tot rust. Op de fiets kunt u naar Lefkas-stad om te shoppen of te dineren. Griekse bedrijvigheid in de wirwar van straatjes en kleurrijke huizen. Ook is het heerlijk om een dagje te vertoeven op \'Milos Beach\', het strand in de plaats Agios Ioannis. Aan dit mooie strand staan enkele oude windmolens en de zee is hier indrukwekkend helder. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 531

Griekenland > Agios Ioannis > SPLASHWORLD Aqualand Village
SPLASHWORLD Aqualand VillageZin in een spetterend aquapark met glijbanen in alle soorten en maten, golfslagbad én rustige attracties voor de kleintjes? Boek dan SPLASHWORLD Aqualand Village in Agios Ioannis. Je hebt gratis en onbeperkt entree tot een groot aquapark. Niet alleen kinderen genieten van alle waterpret, ook ouders proberen graag zo\'n spannende, supersnelle glijbaan uit. Aqualand Village is een ruim opgezet hotel met een eigen Aquapark met de hoogste SplashFactor. Het hotel heeft een ruime keuze uit verschillende kamertypes. En naast families met kinderen hierdoor ook zeer geschikt voor stellen. De waterliefhebber, jong of oud zal zich hier prima vermaken en zich als een vis in het water voelen. Naast alle waterpret kunnen de kinderen van 07/07 t/m 26/08 zich vermaken in onze KIDS\'CLUB by TUI FAMILY LIFE, 5 dagen per week sport & spel georganiseerd door onze enthousiaste entertainers. Kortom Aqualand Village beschikt over alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie vol met waterpret. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 543

Griekenland > Agios Ioannis > Villagio Maistro
Villagio MaistroOlijfbomen die aan het eind van de dag de warmte vasthouden. Krekels die rustig zingen op de achtergrond en een grote tuin met veel bloemen en bomen. In Villagio Maistro vind je alles voor een heerlijke vakantie met de hele familie. De accommodatie is kindvriendelijk met leuke speeltuinen en genoeg mogelijkheden om lekker te zwemmen. De faciliteiten zijn van goede kwaliteit. De kamers zijn volledig gerenoveerd en sfeervol ingericht. Je bent echt in Griekenland, in alle rust van het platteland, maar met Lefkas-stad binnen handbereik. Hier kan je heerlijk uit eten in één van de vele taverna\'s aan de haven. Verse visliefhebbers opgelet! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 541