Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Agios Gordios > Alonakia
AlonakiaAlonakia is een hotel met een rustige ligging en prachtig panoramisch uitzicht op zee. Het gezellige centrum van Agios Gordios is op loopafstand, waar je diverse winkeltjes kunt bezoeken. Dit dorpje ligt aan één van de mooiste baaien van dit eiland en heeft een gezellige hoofdstraat met diverse winkeltjes, tavernen en terrassen. De hoofdstraat eindigt bij het langerekte zandstrand. De verzorgde kamers van dit hotel zijn met oog voor detail ingericht en de vriendelijke service maken Alonakia tot een ideale plaats om te genieten van je vakantie. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 560

Griekenland > Agios Gordios > Angelica
AngelicaAppartementen Angelica in Agios Gordios ligt op één van de mooiste plekjes van Corfu, een vol groen landschap vormt het decor van je eigen schilderij. Je wandelt zo naar Agios Gordios. Angelica is knus en kleinschalig, in het restaurant worden de lekkerste Griekse gerechten voor je klaargemaakt door Sophia & Anna. Hier is het elke dag fijn wakker worden met een lekkere kop koffie op het terras kunnen de plannen voor vandaag worden gemaakt. Wordt het een relaxte dag aan het zwembad, strand of mooie uitstapjes maken? U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 346

Griekenland > Agios Gordios > Griekenland, Corfu, Agios Gordios
Griekenland, Corfu, Agios GordiosDit comfortabele hotel ligt in Aghios Gordis. Dit gezellige hotel staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 10 gastenkamers zijn. Huisdieren zijn niet toegestaan. U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 326

Griekenland > Agios Gordios > Griekenland, Corfu, Agios Gordios
Griekenland, Corfu, Agios GordiosDit mooie VR appartement in Aghios Gordis is speciaal ontworpen voor de homogemeenschap. Het VR appartement bevindt zich op 50 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 215

Griekenland > Agios Gordios > Griekenland, Corfu, Agios Gordios
Griekenland, Corfu, Agios GordiosDit mooie VR appartement in Aghios Gordis is speciaal ontworpen voor de homogemeenschap. Het VR appartement bevindt zich op 50 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 224

Griekenland > Agios Gordios > Griekenland, Corfu, Agios Gordios
Griekenland, Corfu, Agios GordiosAppartementen Angelica in het mooie kustplaatsje Agios Gordios is de perfecte uitvalsbasis voor een geslaagde vakantie op Corfu. Angelica heeft namelijk een zeer gunstige locatie, is gelegen in... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 293

Griekenland > Agios Gordios > Griekenland, Corfu, Agios Gordios
Griekenland, Corfu, Agios GordiosAppartementen Lido Sofia op het heerlijke eiland Corfu heeft een uitstekende ligging. Omgeven door groen en met uitzicht op het strand van Agios Gordios komt u hier volledig tot rust op uw... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 283

Griekenland > Agios Gordios > Griekenland, Corfu, Agios Gordios
Griekenland, Corfu, Agios GordiosDit comfortabele hotel ligt in Aghios Gordis. Dit gezellige hotel staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 10 gastenkamers zijn. Huisdieren zijn niet toegestaan. U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 288

Griekenland > Agios Gordios > Griekenland, Corfu, Agios Gordios
Griekenland, Corfu, Agios GordiosAppartementen Angelica in het mooie kustplaatsje Agios Gordios is de perfecte uitvalsbasis voor een geslaagde vakantie op Corfu. Angelica heeft namelijk een zeer gunstige locatie, is gelegen in... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 507

Griekenland > Agios Gordios > Griekenland, Corfu, Agios Gordios
Griekenland, Corfu, Agios GordiosLigging:Mayor La Grotta Verde Grand Resort is tegen een heuvel aangebouwd en ligt aan het strand (te bereiken via een trap). Het centrum van Agios Gordios ligt op circa 600 meter. Het openbaar... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 702

Griekenland > Agios Gordios > Griekenland, Corfu, Agios Gordios
Griekenland, Corfu, Agios GordiosAppartementen Lido Sofia op het heerlijke eiland Corfu heeft een uitstekende ligging. Omgeven door groen en met uitzicht op het strand van Agios Gordios komt u hier volledig tot rust op uw... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 497

Griekenland > Agios Gordios > Griekenland, Corfu, Agios Gordios
Griekenland, Corfu, Agios GordiosDit comfortabele hotel ligt in Aghios Gordis. Dit gezellige hotel staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 10 gastenkamers zijn. Huisdieren zijn niet toegestaan. U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 589

Griekenland > Agios Gordios > Griekenland, Corfu, Agios Gordios
Griekenland, Corfu, Agios GordiosDit mooie VR appartement in Aghios Gordis is speciaal ontworpen voor de homogemeenschap. Het VR appartement bevindt zich op 50 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 291

Griekenland > Agios Gordios > Mayor La Grotta Verde Grand
Mayor La Grotta Verde GrandHotel Mayor la Grotta Verde Grand Resort in Agios Gordios is er eentje voor echte rustzoekers. Even weg van de dagelijkse hectiek. In dit hotel kun je ultiem ontspannen en genieten van het waanzinnige uitzicht op de baai en wegdromen bij de mooie zonsondergang op het terras. Op je ligbed aan het zwembad, op het strand of in de spa. Je wordt hier heerlijk in de watten gelegd. Van een luxe ontbijtje tot een cocktail in de bar. Alles is inbegrepen. Hier kom je geen kinderen tegen dus alle tijd voor jezelf en voor elkaar. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 441

Griekenland > Agios Gordios > Mazis
MazisAls je \'s ochtends de verse broodjes ruikt bij de mini-supermarkt van Mazis dan weet je: dit is vakantie. Een hartelijk kalimera! van Spyros en zijn familie in Agios Gordios maakt een gemoedelijk begin compleet. Net als wakker worden aan de baai met z\'n ruige bergkust en een \'slow\' ontbijt op het balkon van je schone, appartement. En daarna? Eropuit! Richting Agios Gordios voor enkele stranduurtjes op het lange zandstrand of neem een verfrissende duik in het zwembad van de buren Lido Sofia. Niet te missen is de authentieke lunch met een goed glas lokale wijn in Taverna Theodorus, de oudste taverna van het dorp. Ade Yamas (proost)! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 353