Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Agia Marina > Amalthia Beach Resort
Amalthia Beach ResortDe locatie doet de naam van hotel Amalthia Beach eer aan. Pal aan het strand van Agia Marina ben je er als zonaanbidder de koning te rijk. En deze gouden strook van zand is ook nog eens bekroond met de Blauwe vlag. Dat betekent veilig badderen in een schone zee. Als gezin met jonge kinderen vind je dat ideaal. Comfortabel is het verblijf hier sowieso en daar is nog een schepje bovenop gedaan. Je Superior kamer is wel erg prettig. En het personeel verdient een dikke plus. Een kopje koffie? Een lekker ontbijt? Dat wordt graag bereid. De koffer is al bijna gepakt. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 769

Griekenland > Agia Marina > Chryssida
ChryssidaMet uitzicht over Agia Marina is het goed vertoeven bij Chryssida. Het voelt hier typisch Grieks en ook een beetje tropisch. Want onder de palmbomen bij het zwembad geniet je van lange zomerdagen. Via een pad naast het complex bereik je het centrum en het strand. het is even een wandeling, maar dan sta je wel meteen midden in de gezelligheid. Volop restaurants en bars. Met een hele vakantie voor de boeg kies je gewoon iedere dag een andere plek. En naast goed eten wil je ook leuke dingen ondernemen. Lekker een paar dagen met de auto op pad dus. Want er is zoveel te doen en te zien. Vandaag luieren op het prachtige Elafonissi strand? En morgen een stevige wandeling door de Samaria kloof? U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 589

Griekenland > Agia Marina > Creta Palm
Creta PalmWat maakt het nou zo fijn? Het is die uitnodigende sfeer en het gemak. In je ruime appartement snel thuis en over eten hoef je niet na te denken; want all inclusive boek je er gewoon bij. De kinderen zijn blij met al die ijsjes en het plonsen in het zwembad. Zelf duik je even het centrum van Agia Marina in. Morgen met z\'n allen naar het strand? U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 599

Griekenland > Agia Marina > Griekenland, Kreta, Agia Marina
Griekenland, Kreta, Agia MarinaDe accommodatie bestaat uit 44 kamers. Gasten kunnen gebruik maken van de lift. Gasten kunnen gebruik maken van de sleuteloverdracht service. Gasten kunnen genieten van toegang tot internet om... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 462

Griekenland > Agia Marina > Griekenland, Kreta, Agia Marina
Griekenland, Kreta, Agia MarinaDit vakantiedorphotel ligt op 400 meter van de kosmopolitische strandplaats Agia Marina met eindeloos zandstrand, talrijke restaurants en een bruisend nachtleven. Haltes van het openbaar vervoer... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 266