Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland > Agia Marina > Chryssida
ChryssidaMet uitzicht over Agia Marina is het goed vertoeven bij Chryssida. Het voelt hier typisch Grieks en ook een beetje tropisch. Want onder de palmbomen bij het zwembad geniet je van lange zomerdagen. Via een pad naast het complex bereik je het centrum en het strand. het is even een wandeling, maar dan sta je wel meteen midden in de gezelligheid. Volop restaurants en bars. Met een hele vakantie voor de boeg kies je gewoon iedere dag een andere plek. En naast goed eten wil je ook leuke dingen ondernemen. Lekker een paar dagen met de auto op pad dus. Want er is zoveel te doen en te zien. Vandaag luieren op het prachtige Elafonissi strand? En morgen een stevige wandeling door de Samaria kloof? U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 321

Griekenland > Agia Marina > Creta Palm
Creta PalmWat maakt het nou zo fijn? Het is die uitnodigende sfeer en het gemak. In je ruime appartement snel thuis en over eten hoef je niet na te denken; want all inclusive boek je er gewoon bij. De kinderen zijn blij met al die ijsjes en het plonsen in het zwembad. Zelf duik je even het centrum van Agia Marina in. Morgen met z\'n allen naar het strand? U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 454

Griekenland > Agia Marina > Griekenland, Kreta, Agia Marina
Griekenland, Kreta, Agia MarinaThe hotel complex is situated literally a breath away from the sandy beach of Agía Marína offering a breathtaking view to the Cretan Sea. It is also located close to the city of Chania (8km), and... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 362

Griekenland > Agia Marina > Griekenland, Kreta, Agia Marina
Griekenland, Kreta, Agia MarinaThe hotel is located in the centre of the famous seaside village of Agia Marina, only 50 m away from the fine sandy beach and 9 km west of Chania. U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 481

Griekenland > Agia Marina > Griekenland, Kreta, Agia Marina
Griekenland, Kreta, Agia MarinaFaciliteiten: De gasten zullen zich in een van de 188 kamers op hun gemak voelen. Er zijn liften naar de meeste etages voorhanden. Tot een van de faciliteiten hoort een kluis. Via wifi krijgen de... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 756

Griekenland > Agia Marina > Griekenland, Kreta, Agia Marina
Griekenland, Kreta, Agia MarinaThe hotel complex is situated literally a breath away from the sandy beach of Agía Marína offering a breathtaking view to the Cretan Sea. It is also located close to the city of Chania (8km), and... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 596

Griekenland > Agia Marina > Griekenland, Kreta, Agia Marina
Griekenland, Kreta, Agia MarinaFaciliteiten: De gasten zullen zich in een van de 188 kamers op hun gemak voelen. Er zijn liften naar de meeste etages voorhanden. Tot een van de faciliteiten hoort een kluis. Via wifi krijgen de... U reist met Op vakantie vanaf Eelde.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 967

Griekenland > Agia Marina > Griekenland, Kreta, Agia Marina
Griekenland, Kreta, Agia MarinaThe hotel complex is situated literally a breath away from the sandy beach of Agía Marína offering a breathtaking view to the Cretan Sea. It is also located close to the city of Chania (8km), and... U reist met Op vakantie vanaf Eelde.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 556

Griekenland > Agia Marina > Griekenland, Kreta, Agia Marina
Griekenland, Kreta, Agia MarinaFaciliteiten: De gasten zullen zich in een van de 188 kamers op hun gemak voelen. Er zijn liften naar de meeste etages voorhanden. Tot een van de faciliteiten hoort een kluis. Via wifi krijgen de... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 534

Griekenland > Agia Marina > Minos Village
Minos VillageWat je zoekt is een knusse vakantieplek met het comfort van thuis. Een plek waar je even lekker lui kan zijn met veel rust om je heen. Na een dagje touren is namelijk niks fijner dan je frisse kamer opzoeken en je souvenirs die je net hebt gekocht om te ruilen voor een handdoek en een ligbed aan het zwembad. Boek en een drankje erbij en je bent klaar. Totdat de avond valt en je jezelf omtovert voor een lekker diner in een taverna in Agia Marina. Of bij het à la carte restaurant bij het hotel. Kalí órexi! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 498