Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Gambia > Bijilo > Gambia, Kuststreek, Bijilo
Gambia, Kuststreek, BijiloLigging: Het Baobab Holiday Resort is rustig gelegen op ca. 200 meter van het zandstrand van Bijilo. Het centrum van Bijilo met enkele restaurants en leuke winkels vindt u op loopafstand. Op... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 556

Gambia > Bijilo > Gambia, Kuststreek, Bijilo
Gambia, Kuststreek, BijiloLigging: Swiss Boutique Hotel in BijiloHet Swiss Boutique Hotel ligt direct aan het openbare zandstrand van Bijilo. Het centrum van Bijilo ligt op ongeveer een kilometer maar de eerste winkeltjes... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 649

Gambia > Bijilo > Gambia, Kuststreek, Bijilo
Gambia, Kuststreek, BijiloLigging: Coco Ocean Resort in BijiloHet hotel is gelegen aan de westkust van Gambia in een rustige omgeving, direct aan het privé strand. Het centrum van Kololi ligt op ca. 3 km. Met een taxi ben... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1132

Gambia > Bijilo > Gambia, Kuststreek, Bijilo
Gambia, Kuststreek, BijiloLigging:Lemon Creek is gelegen in Bijilo en ligt direct aan het strand. Het centrum van Kololi ligt op ongeveer 2,5 kilometer en is gemakkelijk te bereiken met een taxi.Faciliteiten:Lemon Creek... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 654

Gambia > Bijilo > Seafront Residence
Seafront ResidenceHier weten ze hoe ze gasten in de watten moeten leggen. Ruime appartementen, voorzien van alle mogelijke gemakken en veel leefruimte. Bak zelf in de ochtend een eitje óf kies voor een ontbijtje uit Seafronts eigen keuken. Je relaxt hier in sfeervolle cabana\'s rondom het zwembad. Met op slechts een paar stappen het witte zandstrand van Bijilo. Dat is nou vakantie! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 603