Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Frankrijk > Startpunt > Fietsvakantie Frankrijk - BourgondiŽ families
Fietsvakantie Frankrijk - BourgondiŽ familiesBourgondiŽ? Smullen! Ontspannen genieten van het goede leven, heerlijk eten, fantastische wijn. Beaune, Meursault, Pouilly‚¶ En er is ook heel veel te beleven voor de kinderen! Je fietst over rustige, redelijk vlakke weggetjes. Goed bewegwijzerde, autovrije VoiesVertes (groene paden) leiden je over glooiende heuvels langs wijngaarden van de befaamde bourgognewijnen. Je fietst langs het Canal de Bourgogne naar de Morvan, waar mooie stuwmeren voor waterplezier zorgen. En dat alles op nog geen 800 km van Utrecht. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 628

Griekenland > Startpunt > Fietsvakantie Griekenland - Cycladen (hotel)
Fietsvakantie Griekenland - Cycladen (hotel)De Cycladen zijn een archipel in de diepblauwe EgeÔsche Zee. Deze fietsvakantie langs vier Cycladen-eilanden begint op het bosrijke Rhodos. Naxos en Paros zijn stil en groen met marmergroeves, mooie bergdorpen en goudgele stranden. Op Paros logeer je in het sfeervolle hoofdstadje en op Naxos aan een paradijselijk strand. Op Syros verrruil je witblauwe orthodoxe kapelletjes voor grijsrode rooms-katholieke kerken en hoog tegen de heuvels gebouwde stadjes. Je besluit de reis weer op Rhodos, in zijn hoofdstad vol werelderfgoed. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1748

Italie > Startpunt > Fietsvakantie ItaliŽ - UmbriŽ families
Fietsvakantie ItaliŽ - UmbriŽ familiesUmbriŽ wordt ook wel het groene hart van ItaliŽ genoemd. Groene valleien worden afgewisseld met mooie meren, omgeven door een prachtig heuvellandschap. UmbriŽ werd lange tijd ondergewaardeerd als het kleinere zusje van Toscane en tot halverwege de vorige eeuw was UmbriŽ een arme provincie. Het klinkt wrang, maar nu is dat een voordeel voor iedereen die de streek bezoekt. De vele dorpen en steden hebben nog hun oorspronkelijke oude kern en op sommige momenten waan je je dan ook in de Middeleeuwen U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 698

Portugal > Startpunt > Fietsvakantie Portugal - Set√ļbal (hotel)
Fietsvakantie Portugal - Set√ļbal (hotel)Maak kennis met de uitgestrektheid en het rijke verleden van Portugal, onthaast fietsen door mooie landschappen en genieten van de Portugese gastvrijheid. Voeg deze zaken bij elkaar en je hebt genoeg redenen voor een bezoek aan Portugal. Plaatsen als √vora en Set√ļbal vertellen het verhaal van het ooit zo rijke Portugal. Geniet van een ontspannen en mooie fietsreis die je vanuit het binnenland langzaam naar de kuststreek voert. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1168

Spanje > Startpunt > Fietsvakantie Spanje - CataloniŽ families
Fietsvakantie Spanje - CataloniŽ familiesCataloniŽ is bekend om zijn parelwitte stranden en natuurlijk ga je daarvan genieten, maar deze reis voert je vooral door het rustige achterland. Je fietst door een groen landschap met uitgedoofde vulkanen, golvende heuvels, uitgestrekte velden en gezellige dorpen. Voor klimmers zijn er een aantal uitdagende alternatieve routes en rondritten. Liever cultuur dan natuur? Bezoek dan tijdens een van de rustdagen bijvoorbeeld het Dali-museum in Figueres, de kathedraal in Girona of de superstad Barcelona. En de zee lokt natuurlijk altijd. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 678

Portugal > Startpunt > Fietsvakantie Spanje en Portugal
Fietsvakantie Spanje en PortugalReis van √vora naar Sevilha, steek de grens tussen Portugal en Spanje over en ontdek twee werelden in ťťn vakantie. Overal proef je het rijke verleden. Geniet van de monumenten, het landschap, de mensen en de keuken. Het historische centrum van √vora staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO, net als de kathedraal, het koninklijk paleis (AlcŠzar) en Archivo de Indias in het hart van Sevilla. Daartussen ligt een heerlijk rustig gebied met weinig inwoners. In de ruige natuur fiets je door kurk- en steeneikbossen. Bij de kust bewonder je de zoutpannen en geniet je van de zeestranden. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1228