Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Frankrijk > La Clusaz > Alpen Roc
Alpen RocMidden in een betoverende omgeving van La Clusaz vind je het Alpen Roc Hotel. Geniet hier van de mooie natuur door het maken van verschillende tochten. Stukjes met de auto of trek de bergschoenen aan voor een stevige wandeling. Je verblijft in het centrum van La Clusaz. Hier zijn overdag talloze winkeltjes open om even langs te slenteren en \'s avonds kan je de gezellige barretjes afstruinen. Na zo\'n lange actieve dag zoek je het hotel weer op voor een welverdiend wellness bezoek. Laat de volgende dag maar komen! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 411

Frankrijk > La Clusaz > Le Chamois
Le ChamoisVerblijf als een van de eerste gasten in het prachtige 4-sterrenhotel Le Chamois. De skilift is maar een klein stukje lopen vanaf het hotel. Na een dag op de latten kun je heerlijk ontspannen in het warme binnenbad. Het gezellige centrum is in voor een hapje en een drankje. Plezier beleef je hier hoe dan ook! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 724

Frankrijk > La Clusaz > Mendi Alde
Mendi AldeMidden in het hart van de Franse alpen vind je de recent gebouwde appartementen van Odalys Mendi Alde. De accommodatie biedt hoogwaardige voorzieningen en faciliteiten. Zo is er een Spa Deep Nature (850m²) waar je tegen betaling gebruik van kunt maken. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 222

Frankrijk > La Clusaz > St Alban
St Alban U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 495