Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Frankrijk > Eigen > Fietsvakantie Frankrijk - Vallei van de Lot families (vanaf 7 jaar)
Fietsvakantie Frankrijk - Vallei van de Lot families (vanaf 7 jaar)Je zoekt een vriendelijke en rustige fietsomgeving? Dan is het glooiende landschap van de Quercy Blanc en de vallei van de Lot een uitstekende keuze. Zachtwitte kalkplateaus, schaduwrijke bossen, knalgele zonnebloemen, uitgestrekte wijngaarden en slaperige dorpjes bepalen het ritme. De Lot stroomt lui voorbij. Levendige stadjes met gezellige terrasjes maken je vakantie compleet. Plezier voor jong en oud, onderweg en op de campings! U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 688

Italie > Eigen > Fietsvakantie ItaliŽ - UmbriŽ Families (vanaf 16 jaar)
Fietsvakantie ItaliŽ - UmbriŽ Families (vanaf 16 jaar)UmbriŽ wordt ook wel \'het groene hart van ItaliŽ\' genoemd. Groene valleien worden afgewisseld met mooie meren, omgeven door een prachtig heuvellandschap. UmbriŽ werd lange tijd ondergewaardeerd als het kleinere zusje van Toscane en tot halverwege de vorige eeuw was UmbriŽ een arme provincie. Het klinkt wrang, maar nu is dat een voordeel voor iedereen die de streek bezoekt. De vele dorpen en steden hebben nog hun oorspronkelijke oude kern en op sommige momenten waan je je nog in de Middeleeuwen. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 798

Slovenie > Eigen > Fietsvakantie SloveniŽ - Triglav
Fietsvakantie SloveniŽ - TriglavJe zou kunnen zeggen: vier voor de prijs van ťťn. SloveniŽ biedt de schoonheid en het plezier van zijn buurlanden ItaliŽ, Oostenrijk, Hongarije en KroatiŽ. Vriendelijke dorpjes liggen ongerept in de groene heuvels, prachtige kastelen spiegelen zich in de meren, bruisende rivieren stromen door ruige kloven. Het is een genot om hier te fietsen. Cultuurliefhebbers doen zich tegoed aan de rijke historie en fraaie steden. SloveniŽ is een fietsfeest! U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 868