Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Frankrijk > Châtel > Châtel-Centre
Châtel-CentreChâtel biedt een groot aantal, relatief goedkope, kleine appartementenchalets in plaats van de gebruikelijke accommodaties met appartementen die aangeboden worden in de meeste Franse resorts. De naam zegt het al: de appartementen Châtel-Centre liggen verspreid over het centrum van het dorp. Ze zijn van diverse eigenaren en verschillen derhalve van inrichting. Als u op de ski\'s stapt kan u niet centraler in dit gigantische gebied zitten. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 328

Frankrijk > Châtel > Châtel-Linga
Châtel-LingaChâtel biedt een groot aantal, relatief goedkope, kleine appartementenchalets in plaats van de gebruikelijke accommodaties met appartementen die aangeboden worden in de meeste Franse resorts. De appartementen Châtel-Linga liggen verspreid over de rustige wijk Linga. Ze zijn van diverse eigenaren en verschillen derhalve van inrichting. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 328

Frankrijk > Châtel > Châtel-Petit Châtel
Châtel-Petit ChâtelChâtel biedt een groot aantal, relatief goedkope, kleine appartementenchalets in plaats van de gebruikelijke accommodaties met appartementen die aangeboden worden in de meeste Franse resorts. De appartementen Châtel-Petit Châtel liggen dan ook verspreid over de wijk Petit Châtel, zijn van diverse eigenaren en verschillen derhalve van inrichting. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 328

Frankrijk > Châtel > Chatelreservation
ChatelreservationChâtel biedt een groot aantal, relatief goedkope, kleine appartementenchalets in plaats van de gebruikelijke accommodaties met appartementen die aangeboden worden in de meeste Franse resorts. De appartementen Chatelreservation liggen dan ook verspreid over het dorp, zijn van diverse eigenaren en verschillen derhalve van inrichting. De afstand naar het centrum is maximaal 2500 meter en de gratis skibus stopt op circa 150 meter. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 328

Frankrijk > Chatel > Frankrijk, Franse Alpen, Chatel
Frankrijk, Franse Alpen, ChatelUitstekende appartementen met een prachtig uitzicht. U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 276

Frankrijk > Chatel > Frankrijk, Franse Alpen, Chatel
Frankrijk, Franse Alpen, ChatelGezellig en familiair hotel met een uitstekende keuken en een zeer uitgebreid wijn-assortiment. U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 509

Frankrijk > Chatel > Frankrijk, Franse Alpen, Chatel
Frankrijk, Franse Alpen, ChatelMooie, sfeervolle ambiance appartementen, verdeeld over vier chalets aan de rand van het gezellige wintersportdorp Châtel. U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 480

Frankrijk > Chatel > Frankrijk, Franse Alpen, Chatel
Frankrijk, Franse Alpen, ChatelPrima appartementen die verspreid liggen in het gezellige Châtel. U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 235

Frankrijk > Chatel > Hotel Le Tremplin
Hotel Le TremplinGezellig en familiair hotel met een uitstekende keuken en een zeer uitgebreid wijn-assortiment. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 319

Frankrijk > Châtel > Le Grand Ermitage
Le Grand ErmitageProef de zuivere berglucht in het karaktervolle Le Grand Ermitage. Gebouwd in de stijl van een groot chalet, opende deze residence in 2013 voor het eerst haar deuren. De goed uitgeruste en met smaak ingerichte appartementen zorgen voor een behaaglijk gevoel na een actieve dag. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 426

Frankrijk > Châtel > Le Grand Lodge
Le Grand LodgeResidence Le Grand Lodge is gebouwd in 2012 in een rustige wijk van Châtel, op loopafstand van het Lac de Vonnes. Hier is het herademen in de natuurpracht van de bergen. Met de gratis skibus komt u snel bij de eerste skilift. Na een dag vol ontdekkingen lonken het zwembad en de sauna je uitnodigend toe. Zalig toch? U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 362

Frankrijk > Châtel > Les Fermes de Chatel
Les Fermes de ChatelLes Fermes de Chatel is een nieuwe residence dat bestaat uit drie luxueuze chalets met appartementen. Men geniet er van een uitzonderlijke, centrale ligging in Châtel. In het centrum en aan de kabelbaan van Super Châtel waarmee u het fantastische skigebied van Portes du Soleil bereikt. De auto heeft u hier niet nodig. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 477

Frankrijk > Châtel > Residence CGH Les Chalets d'Angèle
Residence CGH Les Chalets d'AngèleIn de gezellige wintersportplaats Châtel vind je Résidence CGH Les Chalets d\'Angèle. Deze residence, in authentieke bouwstijl, bestaat uit vijf chalet gebouwen van twee tot drie verdiepingen. Behalve de comfortabele, ruime appartementen is er een receptie met sfeervolle lounge en het fantastische wellness. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 594

Frankrijk > Chatel > Résidence Le Grand Lodge
Résidence Le Grand LodgeUitstekende appartementen met een prachtig uitzicht. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 276

Frankrijk > Chatel > Résidences de Châtel
Résidences de ChâtelPrima appartementen die verspreid liggen in het gezellige Châtel. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 235

volgende pagina >>