Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Frankrijk > Castellane > Camping Domaine du Verdon
Camping Domaine du VerdonPrima camping, gelegen in een prachtige omgeving en volop faciliteiten voor jong en oud. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 148

Frankrijk > Castellane > Camping Domaine du Verdon
Camping Domaine du VerdonPrima camping, gelegen in een prachtige omgeving en volop faciliteiten voor jong en oud. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 179

Frankrijk > Castellane > Camping Les Collines de Castellane
Camping Les Collines de CastellaneCamping Les Collines de Castellane is gelegen in het midden van het nationaal park van de Verdon. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 167

Frankrijk > Castellane > Frankrijk, Provence, Castellane
Frankrijk, Provence, CastellaneCamping Les Collines de Castellane is gelegen in het midden van het nationaal park van de Verdon. U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 167

Frankrijk > Castellane > Frankrijk, Provence, Castellane
Frankrijk, Provence, CastellanePrima camping, gelegen in een prachtige omgeving en volop faciliteiten voor jong en oud. U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 147

Frankrijk > Castellane > International - Mistercamp
International - MistercampCamping International ligt zo\'n anderhalve kilometer buiten Castellane in de prachtige Provence. Vanaf de camping heb je een prachtig uitzicht op Caslellane en de omgeving. Nu kun je hier natuurlijk ;lekker bij het zwembad blijven liggen, maar de camping ligt vlakbij de indrukwekkende rivierkloof Gorges du Verdon, dus misschien een idee om daar eens naar toe te gaan? Indrukwekkende natuur. Huur een kano en trek er op uit. Dat wordt een onvergetelijke dag. Niet alleen ligt de camping in de Provence in een werkelijk prachtig natuurgebied, camping International ligt ook op loopafstand van het middeleeuwse centrum van Castellane. Daar gaan we je dus vast en zeker nog wel een paar keer zien. En dan liggen de meren van Castillon en Sainte-Croix ook nog eens in de omgeving, dus genoeg te doen en te beleven hier. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 147

Frankrijk > Castellane > Les Collines Castellane
Les Collines CastellaneDe middelgrote terrassencamping Les Collines Castellane ligt in de gelijknamige plaats; Castellane. Op deze RCN camping zijn de kids overdag niet weg te slaan bij de animatie of bij het zwembad met glijbanen waar ze spelen met hun nieuwe Nederlandse vriendjes en vriendinnetjes. Als je de kinderen dan zover hebt gekregen om een dagje op stap te gaan zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Bind de wandelschoenen onder je voeten en \'klim\' omhoog naar de kapel Notre Dame du Roc. Of laat de adrenaline door je lijf gieren als jij raftend de Verdon verkent. Wat ook erg spectaculair is en in de buurt van de camping kan; canyoning. Niet wat voor jou? Je kunt altijd nog de prachtige Gorges du Verdon bezoeken of rustig op een terrasje in Castellane genieten van je vakantie. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 196

Frankrijk > Castellane > Villa's du Verdon
Villa's du VerdonVilla\'s du Verdon vind je in een waanzinnig mooie omgeving. Hier geniet je van de natuur in alle rust bij je eigen villa. Voor wat actie ga je naar het meer dat vlak bij het vakantiepark gelegen is. Terwijl de kinderen lekker in het Alpenwater spelen, duw jij alvast de kano het water in. In de smalle steegjes van Castellane vind je leuke winkeltjes en lekkere restaurantjes. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 198