Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Frankrijk > Belvès > Camping Le Moulin de la Pique
Camping Le Moulin de la PiqueTopcamping op een historisch landgoed in de Dordogne. Een ideale camping voor jong en oud! U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 170

Frankrijk > Belves > Frankrijk, Dordogne, Belves
Frankrijk, Dordogne, BelvesTopcamping op een historisch landgoed in de Dordogne. Een ideale camping voor jong en oud! U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 205

Frankrijk > Belvès > Moulin De La Pique
Moulin De La PiqueCamping Moulin de la Pique ligt midden in de prachtige Dordogne met zijn typische Franse wijngaarden. Belves ligt op ca. 3 km (op zaterdag markt). Er is een zwembad en kinderbad, speeltuintjes, voetbal en volleybal en animatie in het hoogseizoen. Maar dan hebben we het alleen maar over de camping. In de Dordogne trek je er ook op uit. Breng een bezoek aan minstens één van de tien dorpen in de Dordogne met het predicaat \"Les Plus Beaux Villages de France\" zoals Domme, Beynac of Castelnaud-la-Chapelle. Of breng een bezoek aan één van de vele kastelen of - ook spannend voor de kids - aan grotten. In Beynac vind je ook het kasteel van Beynac, indrukwekkend gelegen bovenop de klif. Ook leuk: de tuinen van kasteel Marqueyssac in Vézac. Deze zijn wereldberoemd, dus als je zowel van kastelen als van tuinen houdt..... Je merkt het al: de Dordogne is een streek om te ontdekken! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 178